|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Turkiye
|
O zaman burası forum kimliğinden ve amacından uzaklaşmış olur.. diye düşünmekteyim.
------------------ x-daemon www.asparagaz.com |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
merhaba abacus,
aslinda x-daemon kisaca anlatmis, ben onun söylediklerine birkac ekleme yapmak istiyorum. forumun en büyük avantaji gönderilen mesajlari belli bir süre sonra tekrar bakabilme imkani olman. yani bir nevi bir arsive benzetilebilir. ayrica chatte bir soru sordugunda soruna yanitlayabilecek birinin o an orada olup olmadigi da önemli
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
sahsen...kopukluk oldugu iddia ediliyor..bence chat olur sa daha cok kopukluk olacak ve geyik modu baslayacak..bir ikincisi..burda verilen sorulara cevaptan ote..sorulmus ve cevabi alinmis yazilar kanimca daha cok makbule geciyor..cunku herkes asagi yukari ayni sorunu yasiyor..ve bu arsiv niteliginde ki forumu chat ile kirletmeyelim derim..neyse bu nu bu formu bize armagan eden Cihangir abi dusunucek..bana kalsa chat koymam..ocal.net te var da ne olmus..???
------------------ JarusaLem Homepage' i olmayan vatandas... |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!