|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Çileden Çıkmak
Bana bir iş teklifi geldi bir web sayfası yapacağım. yaptımda ama patron javaları göremediğini söyledi. Bende en akkılıca durumun icq ve odigo gibi chat araçlarıyla insanlardan rica edip sayfaya bakmalarını istersin. Bende öyle yaptım saat gece 2:43 ve ben insanlara sormaya başladım. Kimisi manyak kimisi sapık dedi kibarca bir istekte bulundum durumu anlattım ama nafile. Sorarım size ne diye kurarsınız bu programları o zaman neden forumlar yapılır neden insasnlar chat yapmak ister ve senin amacın nedirki böyle programlar kuararsın. Doğrusu çileden çıktım en azından siz bakın ey sevgili dostlar sağ tarafta kayan yazı varmı yokmu. http://www.adakwebteam.com/adak/
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
hayır ikisi de gözükmüyor, codebase olarak, .class'ın bulunduğu yeri yazıp ta dene, öyle çalışması lazım.
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
|
icq vb ile gecenin 2:43 unde rastgele insanlardan mi yardim istedin? hadi saati gectim de, eger yanlis anlamadiysam, niye tanidiklara veya buradakiler gibi gonullulere sormak yerine boyle birsey yaptin ki?
webde spam ve kotu niyet denen illetlerin alip basini yurudugunu dusunursen, ve her ne hikmetse pek cogunda iyi niyetli aciklamalar var iken, senin bu masum isteginin yanlis anlasilmasi bence gayet normal... yani cileden cikmana hic gerek yokAlıntı:
ne olur mesajimi yanlis anlama.. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Durumu açıkça ifade ettim muratka zor zurumda olduğumu bu saattede arkadaşım olmadığını söyledim. Kaldı ki kimseyi yatağından uyandırıp şu siteyede bak demedim. Peki o zaman sana her url gönderene manyak veya sapık dermisin? peki o zaman icq daki açıklayıcı bilgiler kısmına neden HTML,java, PHP.... gibi şeyler yazarsın amaçta bu tarz bilgi sahibi olanlarla bir araya gelmek değilmi. Yoksa siz sadece hava olsun diyemi ben bunları biliyorum demek için mi yazarsınız.
blackinwhite .class dosyasını images klasörünün içine atmıştım yoluda images/yavs.class diye vermiştim ama....
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
|
selam DeathPool,
simdi bir bakalim.. kisisel bilgiler kismina x,y,z yazip da bu konuda mesaj gonderene "ayol manyak misin sen?" demek.. bak bu olmadi iste... demek ya artistlik yapmak icin yazmis, ya da garip birisi... durum anlasilmistir (biraz gec oldu ama idare ediver )benim kastettigim de anlasilmistir sanirim.. yani sorun kalmadi.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Ok. ama malesef bunu yapan bir çok kişi oldu beni sinirlendiren ve üzen bu. Azıcık Edep yahu diyorum.
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
Kod:
<div align="center">
<applet code="yavs.class" tppabs="images/yavs.class" width=135 height=145 codebase="tppjava ">
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
opss
doru haklısın saol blackinwhite
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |