|
|
#1 (permalink) |
|
|
RESET ve Driver Problemi
Öncelikle iyi çalışmalar diliyorum...Sizlere bilgisayarımla ilgili bir kaç problemi danışmak istiyorum; ilk olarak şunu sormak istiyorum bilgisayarım reset veya yeniden başlat yaptığımda kesinlikle reset düğmesine basmadan açılmıyor.Yeniden başlat komutunu verdiğimde elektriği kesilmiyor uyuma moduna geçiyor fakat dediğim gibi reset düğmesine basmadan açılmıyor...Sistemi formatlayıp yeni bir sistem kurdum , BIOS Pilini çıkardım belki problem BIOS Ayarlarındandır diye fakat bir türlü bu problemi çözemedim.BIOS un güç ayarları ile oynamak istemedim bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz... İkinci problem ise winme ile win2000 'i aynı harddiskin farklı bölümlerine ( c,d ) veya ayrı ayrı harddisklere bir türlü kuramıyorum bazı problemler veriyor...Bunu nasıl çözebilirim... Üçüncü problemim ise aztech PCI64-Q3D wme üzerinde nasıl tanıtabilirim. Wme Driverlarını aradım fakat bir türlü bulamadım... Chipset TRİDENT Microsystems e ait... 1997 dosya sürümü 4.05.2010 Saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir, Türkiye
|
reset olayı ile birkeç şey söylemek istiyorum kesinlikle bios tan bu olay. bios ayarlarında ufak bir değişiklikle düzeltilebiliyor bu olay, aynı sorun benim bilgisayarımda da var ana kartım gigabayt bx 2000 plus. bilgisayarcım bunu hallediyordu 2 defa olmuştu ama yapan kişi işten ayrıldığı için düzeltemedim bende...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!