Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » foruma üye olup toplam 1 kere ziyaret edenler...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 11.01.2002   #11 (permalink)

Icetin's Avatar

Yer: Istanbul

illa uye olup da msg gondermek gerektigini de dusunmuyorum
sadece msg ları okumak - bilgi kazanmak da yetebiliyor bir nevi haber grubu tarzı
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 11.01.2002   #12 (permalink)

neyse bana saçma geliyor işte, yani çok anlamsız, cevap yazmicaksan üye olmazsın ki zamanın gitmesin.
tamam ben aylağım, heryere üye olucam diye kasıyorsan bişey demem.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 12.01.2002   #13 (permalink)

yazmayan birinin yorumu

bir arkadaşım var. oda üye olmuş ama yazmıyor. aslında hiç böyle yapmazdı ama )
nedeni ni sordum böyle bir konu olunca işte kısmen anlatmak istediği " ben şimdiye kadar hiç bu kadar üuzun sürede kayıt işleminin sonucunu beklemedim. tam 15 gün sonra bana kayıt bilgilerim ve kabul edildiğim bilgisi geldi mail ile. Ne bu cumhurbaşkanından ve MGK dan onay mı alınıyor yada FBI dan ve diğer istihbarat birimlerinden bilgi mi toplanıyor da bu kadar uzun sürüyor bu kayıt işlemi" dedi...
bende bir düşündüm? gerçekten benimde kayıt işlemi ile ilgili mail 10 günün üzerinde bir süre sonra gelmişti. hatta ben bana ulaşmadı diye tekrar login bilgilerini girip deneme yapmak istediğimde ReNAmE adında başka bir kullanıcı var deyince başka bir sorun olduğunu düşünmüştüm. sonra mailde bilgileri görünce " neden bu kadar uzun sürdü acaba" diye kendi kendime sordum ama devam ettim yinede.

nedendir bu kadar uzun süre?
ve herkese mi bu kadar uzun sürede geliyor bu login bilgileri.
bir çok yapancı ve binlerin üstünde kullanıcısı olan forumlara da üye oldum ama hiç bukadar uzun sürmemişti?

adminler bir cevap lütfen?
Old 12.01.2002   #14 (permalink)

cihangir's Avatar

Yer: Karlsruhe / Freiburg
Görsel: 169
üyelik onaylamasi biraz uzun sürebiliyor, ne yazik ki benim tembelligimden kaynaklanan bir problem. bu kadar uzun süre beklettigim arkadaslar lütfen kusuruma bakmasinlar
Old 13.01.2002   #15 (permalink)

Yer: istanbul
bekleme rekoru bende olabilir mi acaba? bi ay galiba yada daha fazla...sonunda nedendir diye sormayı akıl ettim de hata mı ne varmış..
benim kırgınlığım falan yok da alınmam öyle şeylere pek.okuyorum fikir beyanında bulunmaya da gerek duymuyorum.diyeceğimi birisi demiş oluyor demiş olmak için de tekrar etmeye gerek olmadığını düşünmekteyim.öyle yani,arada okuyup okuyup gidiyorum..
niye üye olduğuma gelince baya okuyup durdum,bir gün bir şeyler soracaktım ,üye ol da gel diyo o zaman da forum..nerden bilebilirdim ki bir ay süreceğini...sordum başkalarına o arada da..

bir de bişey sorabilirmiyim acabaalakasız olacak ama?pek burda mesaj yazmaya alışık olmayan biri olarak her sayfa açılışında log in olayı mı çıkmakta yoksa bana özel intikam alma yolu mu madem yazmıyosun yazacağın zaman iş çıksın sana.. gibisinden ?
nostry şu an çevrimdışı  
Old 13.01.2002   #16 (permalink)

cihangir's Avatar

Yer: Karlsruhe / Freiburg
Görsel: 169
biraz daha fazla bilgi vereyim o zaman : foruma üye kabul edirken kullanicilardan bir takim kisisel bilgiler talep ediyoruz: meslek, yas, oturdugu sehir gibi. bu kisimlarda eksik bilgi veren basvurulari onaylanmiyor. forum kurallari

bunun haricinde foruma kayit sirasinda diger bir önemli kisim gecerli bir email adresinin verilmis olmasi. kullanici kayit islemini gerceklestikten sonra, email adresinin gecerliliginin kontrol edilmesi icin otomatik olarak bir email gönderiyor. yapilmasi gereken bu emailde yer alan linke tiklayarak üyelik basvurusunu isleme koymak. email adresinin gecerligini tespit eden forum, kullaniciya ait kayit islemini siraya koyuyor. bizde (daha dogrusu ben) kontrol panelinden bu kayitlari inceleyip üyelikleri onayliyorum ya da onaylamiyorum. bazi durumlarda üye olmak icin gerekli kisimlar doldurulmus olmasina ragmen, email adresinin gecerliligi tespit edilemediginden üyelik kayidi isleme giremiyor. arada sirada foruma üye olup bu durumla karsilasan kisiler bize email göndererek durumu bildiriyorlar ve bizde gerekli degisikleri yapip üyeliklerini onayliyoruz. nostry herhalde sende de email adresi ilk basta onaylanmadigi icin böyle bir durum yasanmis olmasi gerek. yoksa tembelim dediysem de bu kadar da degil

ikinci sorun icin http://www.zoque.com/vbulletin/membe...on=editoptions adresinde
- Forumun sizi otomatik olarak tanimasini ister misiniz? (çerez-cookies kullanilacaktir)
- Forumda çerezler (cookies) yardimiyle gezmek ister misiniz?
seceneklerini evet olarak isaretlemen yeterli olacaktir.

bu tür durumlarda foruma ait yardim baslikli kisima bakabilirsin ya da sikca sorulan sorular kismina konu olarak gönderebilirsin.
Old 14.01.2002   #17 (permalink)

Yer: istanbul
valla hatırlamamaktayım ne yaptıımı,üzgünüm (üzülsemmi?)tembellik konusunda da bu haldeyken kimseye lafım olamaz.hatırladığım altta kimler var kısmısında görünüyodum falan..öyle bişeyler işte...

neyse teşekkür ederim yukardakiler için de..keşfettim ben kendi çapımda bişeyler,.arayı açmazsam unutmam heralde böyle olcağını..
buarada iki gündür bayaa yazdım.sukunetime geri döneyim,konuyu da dağıttım zaten..
nostry şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

edenler , ziyaret , kere , toplam , olup , uye , foruma

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 17:13.