|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
foruma üye olup toplam 1 kere ziyaret edenler...
Aceba kaç kişi var foruma üye olup sadece 1 kere ziyaret eden? varsa kaç kişidir merak ediyorum.. üye olup üyelik adını bile unutanlar olduğunu düşünüyorum... 3 arkadaşım üye olmuş, ve üçüde sadece üye oldukları zaman 1 kere gelmişler foruma.. ikisi üyelik adlarını unuttuklarını söylüyorlar...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Buradan öğrenebilirsin sanırım
http://www.zoque.com/vbulletin/membe...ers&perpage=30 Ama forum hizmeti deyip saydım 951 kişihiç msj atmamış post 0 yani.Not: Diyeceksinizki işin mi yok bu kadar şeyi saydın. Evet gerçekten işim yok
badDua.net Mesaj ZORBA tarafından 09.01.2002 (12:04) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
burada ziyaret sayılarını göstermiyor, belki bunların arasında mesajları okuyup da cevap göndermeyenler vardır. ama kötü olan 32 sayfa açıldı hiç mesaj atmayanları arattığımda,
kötü olan şu 32*30=960 kişi şimdiye kadar hiç mesaj atmamış...
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Genelde tüm forumlar da olur. Nedenini bilmiyorum, madem hiç cevap yazmicaklar neden üye oluyorlar ki? Nasıl olsa üye olmadan da okunabiliyor. Pek bişey kaçırmış olmuyorlar.
Belki özel mesaj atıyorlardır ama... O da gereksiz çünkü herkese ulaşılcak bir adres, icq vs var nasıl olsa. Ne biliyim işte anlamadım, boşa zaman kaybı bunu yapmaları bence... 960 mı 951 mi derken bi paradoks geldi aklıma dün okumuştum onu paste ediyimde sizde çözmeye çalışın şimdi...Alıntı:
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
psikolojik bişi
kendini tatminle ilgili bişi olabilir.
veya birgün lazım olur mantığı vardsır ya bizim türk milletinde bolca miktarda o da olabilir belki... haa birde karizma yapmak için salakça bir yöntem olabilir. şöyle" olm bir site var manyaq bir yer zoque.com die geçenlerde keşfettim (!) müthiş mülayimi oldum" aslında site reklamı yapması açısından fena diil. yani güzel arkadaşlar kazandırıyor olabilir siteye ama diğer yandan gülünesi haline bakmadan bişi olduğunu sanıyordur.
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Alıntı:
Ve bir Konu Araştırınız ! Sorunuzun cevabını o zaman göreceksiniz. |
|
|
|