|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
{duygusal ses tonu ile lo$ isikli bir ortamda, 1024x768 izlein} aaah, neden son sigarami hep zoque forum ile iciorum da sigaradan verim alamiyorum? ya gözler ekranda takili ya da haril haril birseyler yazarken o elimde.. Klavyemin tuslari basmiyor artik cünkü küller düsüp chiplerin üzerini kaplior nedeeen? verimden kastim sadece sigara... banane ne okumusum forumda ne ögrenmisim ne ögretmisim kisaca ne paylasmisim.. hayir yalaaaaaan, dalip gitmesem de klavyem saglam kalsa... ben ne yaptiim böyle allahim.. Gene yanlizdim gene $uursuz.. Kendimi kontrol edemedim ne yaptim biliyormusun forum dostu? ben klavyeme strec sera kapladim küller girmesin bozulmasin diye mutelif yerlerini de bantla güclendirdim. ne yapmisim böyle hic mi akil edemedim kül düser yakar orayi eritir allahim bu neden böyle düsüyor iste meret dogaya meydan okumak senin neyine. düsüyor eritiyor kahrolasi bir plastik ne pis kokuyor yaninca bilir misin beyav sen forum dostu? elime yapisior sicak sicak etimle bütünlesior bagiriyorum aciyla ne meret seydir bu ben hayatimda kac klavye eskittim ben ömrü hayatimda bilir misin beyav peki kac son sigara bu forumda??? ah ah bitti son sigaram vakit uyku vakti, tamam izmariti yanmasin bak cümlemi bitirip söndürücem o kokuyu istemiyorum kül tablamda... ..... tamam, söndürdüm ben yatiorum forum dostu, rüyamda seni görücem muhahah
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Bu ne abi ya
![]() Yine mi sabahladın?? Belli canım sabahlamı$sın... ![]() Bu arada senin hatrına ilk defa ş harfi yerine dolar işareti kullandım $$$$$$$ttt.. sessiz olun abim uyuyo.. İyi uykular ![]() ------------------ Sevgilerimle... Passion net.Guide |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
basligi gorunce, bizim cem sigarayimi birakiyor diye dusundum... maalesef yanilmisim... iyi uykular, tatli ruyalar.. bizleri gorme ruyanda, daha cok guzelleri var ![]() sevgilerimle, lemi ------------------ www.gfx-design.net |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
uyaaaaaaandiiiiiiim
![]() son sigara 1 ekim günü icilecek arkadaslar, 1 ekimde birakma sözüm var ![]() 2 ekimde cok farkli, negatif, igrenc bir aftermath bulursaniz sasirmayin hehe ![]() ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul,Türkiye
|
Ah o sigara külleri
![]() Bende çok sigara içerim bilgisayarın başında ve o lanet küller inadına klavyenin içersine saklanıyorlar.Bundan önceki klavyeyi küllerden arındırmak için sökmüştüm sonra temizledim ve tekrar birleştirdiğimde klavye artık ölmüştü ![]() ------------------ Sevgiyle Özde Kalın... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!