Zoque.Forum
»
zoque irc kanalı
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
| Anket Sonuçlarını Göster: online fikir alışverişi | |||
| bence iyi olmuş |
|
2 | 12.50% |
| gereksiz |
|
10 | 62.50% |
| isteyen kullansın |
|
4 | 25.00% |
| Katılımcı: 16. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Tokat
|
zoque irc kanalı
selam.
zoque adında bir irc kanalı kurdum. dileyen arkadaşlar online fikir teatisinde bulunabilirler saygılarımla... server: irc.cesan.net kanal: #zoque not: zoque ye mail attım umarım eline ulaşmıştır...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
mavisincap ugrasin icin tesekkürler ama chat ile ilgili daha önce de birkac istek gelmisti. bu konuda ( http://www.zoque.com/vbulletin/showt...p?threadid=675 ) kisaca neden istemedigimizi belirtmisiz
belki ileride haftanin belirlenen bir gününde birkac saatligine irc de bulusulabilir, ama sürekli bir chat kanalina sicak bakmiyoruz.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!