|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
valla bilmiyorum, ama secure olan tüm turkcell sayfaları gibi bu da açılmadı bende.
yardım kendimi bu sorunu çözebilmek için ama beceremedim, Explorer'ı allak bullak ettim olmuyor, nedendir bilinmez.. en önemlisi bedava mesaj bile atamıyorum
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Bu arada, bende de uzun zamandır açılmıyor Turkcell'deki secure sayfalar
Turkcell müşteri hizmetlerine mail attım, güvenlik ayarlarıyla ilgili felan bişeyler demişler ama hepsini onların söylediği gibi yapmama rağmen açılmıyor. Ayrıca, bankaların bile secure sayfaları açılıyo bende.. enteresan (beleş mesaj istiyom!! )
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
|
eger yanilmiyorsam bunun sebebi Explorer'daki metin destegiyle ilgili. Explorer'i guncellemenizin ardindan bir sayfaya girdiniz. "falanca dil destegi gerekiyor" mesajina da "gerek yok" dediniz, aa sayfa normal acildi...
ama sanirim avrupa dilleri metin destegini bu sekilde atlarsaniz turkcell webmesaj ve bazi birkac sayfa acilmiyor... Explorer'i kurdugunuzda bu secenegi "gelismis kur" dan aktif edebilir, ya da bu destek kurdugunuz cd de yok ise internetten indirebilirsiniz.. zaten kendisi otomatik olarak yukleyecektir... mutlu gunler |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Bende de boyle bir sorun olmuştu.Baya urastım ama bir türlü yapamadım.Ben en sonunda bu sayfaya gireceğim zaman Nestcape kullanmaya başladım.Nestcape sadece meseaj atmak için kurulu bende
![]() Biraz sacma bi alternatif ama ben bole yaptım.Bu arada su anda Nestcape yok cunku windows güncellendi...Yani artık girebiliyorum...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
geçici bir çözüm olarak beleş mesaj atmak için superonline sms'i kullanabilirsiniz. günde 5 mesaj gönderme hakkınız var.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
bende mail atmıştım turkcell müşteri hizmetlerine sanırım aynı şeyleri yollamışlar kendileri...
banka sayfaları bende de açılıyor, hatta babam tam bir internet banka müşterisi ![]() dil desteği tam olarak yüklü, tüm bileşenleri yani sorun orda da değil. güvenlik ayarlarında da sorun yok. ama zonealarmdan şüpheleniyorum belki o yapıyordur onca problemi? neden olmasın...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
DigiMan sana bir adres vereyim uzun zaman gecti ama ucretsisz uyu oluyorsun ve hizli bir sekilde sms lerini bedava yolluyorsun
turkcell'in bu sacma uygulamasından da kurtuluyorsun yesemek.com
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Artık açılıyo Turkcell secure sayfalar, zaten konunun üstünden 3-4 format geçmiştir yani
Adres için sağol Garfield!
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!