|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
Re: Gitar almak istiyorum
Merhaba, Forumda profosyonel olarak müzikle ilgilenen arkdasların da varoldugunu dusunurek, sizlere danışmak istedim, klasik ya da akustik hangi markaları tavsiye edersiniz..ayrıca fiyatları yaklaşık olarak ne kadar? klasikte admira, akustik gitarda da washburn haricinde çok fazla bir deneyimim olmadı...uzun süredir elektro gitar calıyorum, ama takdir edersinizki elektro gitarı alıp oraya buraya götüremiyorsunuz, ve temiz tonda çalmak açıkçası bana tat vermiyor.. bu iş için 250 dolar civarında bir para ayırdım, fakat minimum paraya maximum iyi bir gitar almak isterim.. önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..
Come on and twist that knife again, Well I'd like to see you fucking try, Never going back again www.mmistanbul.com Mesaj Liberty tarafından 24.07.2004 (18:59) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Eger daha önce elektro gitar hic almadiysaniz Fender strat. modelini tawsiye ederim. yapildigi ülkeye göre fiyatlari degiskendir. squiere by fender diye bir marka war yan kuruluş gibi bişey denebilir. squiere'lar daha ucuz olur, tabii kalitesi de daha düşük.
Gitarda kendinizi gelistirdikten sonra ya fender'in en iyi modellerine yönelirsiniz yada da tarziniza göre ibanez, gibson vs. alirsiniz. *iyi bir gitar, sadece iyi bir amfi ve iyi pedallarla en iyi tonu yakalar. kötü bir amfi, kötü pedallar ( ya da şimdi cok populer olan dandik prossesorler ) le 1000$ lik bir gitar kullanmanin pek bir mantigi yok. *iyi gitarla calişmak gelişiminiz acisindan cok önemlidir. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
@nom:
yorumlarına katılıyorum, (prossesor pedal vs) Ibanez'in EX serisi 270 BN model elektro gitarım var,1996 da almıştım,artık üretilmiyor, sizin örnek verdiğiniz squiere fenderler gibi orjinal değil... Yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi, akustik ya da klasik bir gitar almak istiyorum. Tünele gidip mağazaları dolaşıp hem fiyatları öğrenip hemde çalarak gitarları tanımak istiyorum, fakat, mağazadaki satışla ilgilenen arkadaşlarla, sıkıntı yaşamıştım daha önce..[zamanında aynı paraya orjinal bir elektro alabilecekken kore malı bir ibanezim oldu ]İnternette müzik mağazalarında ne fiyat ne de modellerlerle ilgili çok fazla bilgi bulamadım... internet üzerindeki aramalarım sonucu akustikte 2 gitara yakınım... 1-washburn şurda 2- aria (marka çok duyulmuş değil, ama en azından cure un gitaristi de kullanıyormuş) o da burada klasikte ise admira juantia ya yakınım..(cunku baska model yada marka klasikle deneyimim olmadı) önerilerinizi bekliyorum... teşekkürler ps: akusitik gitarda sap ayarını yapabilegim bir gitar olması tercihmdir
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Bende de Fender Stratocaster FloydRose II var, çok güzel bir gitar.Maalesef çalamıyorum
İstanbul'a bir dahaki gidişimde yanımda götürüp değiştirebileceğim en iyi akustik gitarla değiştirip döneceğim inşallah.
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bence diyorum gitar alacağına bir saz al , istanbulda oturuyorsan saz kursuna gidelim birlikte
benimle kimse gelmiyorda....
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
süper fikir bu.
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ama bu fikir reputation dan puan götürmüş...
canı sağolsun - puan verenin.... çok antipatikim heralde
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!