Zoque.Forum
»
Gitar almak istiyorum
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Gitar almak istiyorum
2 sene once klasik gitar almıstım ama kosede druyordu , 6 ay nce cıkardım baya bişey calabildim ( losing my religion , animal instinct ( ama zaten kolay seyler ritm den baska bişey yok ) )
Şimdi akustik , elektro yada elektro akustik almaki istiyorum Siz bu kategoride neleri tavsiye edersiniz ? 150 milyona elektro alıncagını sanmıyorum ( 2.el yada "dandik" markasızlar dısında ) Birde elektro akustik in ozellligi ne ? Amfi takılma mı sadece ? normal akustige takılmıyor mu ? Birde alınabilcek guvenilir yerler neresi Istanbul da ? ( herhalde biri tunel diycek )
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
|
ben sahsen washburn tavsiye etmem, kisisel bir giciklikligim var.. gecenlerde elektro aldim, epiphone les paul, fiyatina gore iyi bir gitar. zuhalden almistim, pesin alabilirim diyorsan sIkI bir pazarlik yapmadan alma sakin...
ikinci eller de bazen cok temiz ve gayet uygun fiyatli oluyor, arkadas cevresi (arkadaslarinin arkadas cevresi... vb) ikinci el sorusturmasi icin ideal. elektro olmayan akustigi pul ya da mikrofon araciligi ile amfiye baglayabilirsin. bir de, 150 milyona iyi bir gitar bulman zor gibi gorunuyor... 2. elleri iyi takip et derim ben bol muzikli gunler |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yapacağı müziğe göre değişir. Ama fender strat yada les paule (kopyaları da olabilir) her türde kullanılabilen gitarlar. Ayrıca,solo yada ritm gitarist olması da önemli....
PS:vaktim dar, sonra yazmaya devam edeceğim anacım
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul-sakarya
|
TUNELDE BAROK MUZİK VAR..MUKEMMEL Bİ YER ARKADAŞIM 350 MİLYONLUK S.B. DREAMS I 100 milyona aldı ..(gayette temizdi..2. el tabii)..kafa kafaya takas bile yapıyorlar..orda MUHARREM ABİ ile konuş..çok çeşit var..
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
|
ya bisey sorucam, S.B. Dreams deki S.B. Selda Bagcan'in ad ve soyadinin bas harfleri mi oluyor? peki serter bagcan ile selda bagcan'in bi alakasi var mi?
Lay Lay Lom un kartina bakiyorum: Directör (evet aynen boyle yaziyor) serter bagcan merak ettim de... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|