|
|
#1 (permalink) |
|
|
Şimdi saat sensizliğin ertesi Yıldız dolmuş gökyüzü ay aydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Bir ben kaldım tenhasında gecenin Avutulmuş bir ben... Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun Buda benden sana Ayrılığın hediyesi olsun.... Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün ayrılıkları içine süzebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun... Şimdi iyi niyetlerimi Bile bile yargılayıp asıyorum Bu son olsun be...bu son olsun! Bu da benim sana ayrılırken mazeretim olsun... Şimdi saat yokluğunun belası Sensiz gelen sabaha günaydın! İşi gücü olanlar çoktan gitti Bir ben kaldım voltasında sensizliğin Hiç uyumamış bir ben... Şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim Ki bu kızıl damlalar Körpe yanağında bir veda busesi olsun... Buda benden sana heba edilmiş bir aşkın Son nefesi olsun.. Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek Ve yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri öylece dondurabilmek İçin çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun! Artık sigarayı 3 pakete çıkarttım günde olsun be! ne olacaksa olsun! Buda benim sana ayrılırken şikayetim olsun..... siz siz olun aşk denen yalana kanmayin ![]() ------------------ JarusaLem Selam ve sevgilerle |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Merhaba,
Sanırım şöyle birşeuy vardı... Aşk birgün biter her güzel şey gibi Gerçekden aşk güzel ama yerinde olunca... Zaten bir gün bitiyor siz istemesenızde.... En yüksek 1 ay ondan sonra bir alışkanlık denilebilir Bu arada derdin büyk galiba Jarusalem... Ama boşver üzme. Hayatta herşeye karşı gülümsemeyi bilceksin yoksa bumm... ![]() ------------------ Burak Yağmur admin@look4free.org L o o k 4 F r e e . O R G |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
*On yil ayriyim Kinadagi'ndan Baba ocagindan yar kucagindan Bir cicek dermeden sevgi bagindan Huduttan hududa atilmisim ben* *Gonlumu cekse de yarin hayali Asmaya kudretim yetmez cibali Yolcuyum bir kuru yaprak misali Ruzgarin onune katilmisim ben* *Garibim namima Kerem diyorlar Asli'mi el almis haram diyorlar Hastayim derdime verem diyorlar Marasli Seyhoglu JarusaLem'im ben* Faruk Nafiz Çamllıbel' in Han duvarlari siirinden ![]() |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Yigit harmanlari, yiginaklar,
Kurulmus cetin daglarinda vatanlarin. Dize getirilmis haydutlar, HayInlar, amana gelmis, Yetim hakki sorulmus, Hesap gorulmus. Demdir bu... Demdir, Derya dibinde yanginlar, Kan kesmis ovalar ustunde Mayis... Ucmus, bir kustuyu hafifliginde, Celik kadavrasi korugan'larin. O"lu"nmu"s, canim,o"lu"nmu"s, Murad alinmis... Gelgelelim, Beter, bize kismetmis. Olum, boyle alti okka koymaz adama, Susmak ve beklemek, muthis Genciz, namlu gibi, Ve catal yurek, Barisa, bayrama hasret Uykulara, derin, kaygisiz, rahat, Otuziki disimizle gulmege, Doyasiya sevismege,yemege... Kac yol, aglamakli olmusum geceleri, Asil, bizim aramizda guzeldir hasret Ve asil biz biliriz kederi. Icim, bir suskunsa tekin mi ola? O Malta bicagi,kInsIz,uyanik, Ve genc bir misradir Filinta endam... Neden, neden alnindaki yikkinlik, Bakislarindaki olduren bugu? Kac yol aglamakli oluyorum geceleri... Nasil da almis aklimi, Surmus, filiz vermis icimde sevdan, Dost, dusman soz eder kendi kavlince, Kinanmak, yigit basina. Bu,ne ayip, ne de yasak, Oylece bir gercek, kendi halinde, Belki, yasamama sebep... Evet, aglamakli oluyorum, demdir bu. Hani, kursun siksan gecmez geceden, Anlatamam, nasil issiz, nasil karanlik... Ve zehir - zikkim cigaram. Gene bir cehennem var yastigimda, Gel artik... siir bolumu acilana kadar eylemlerimiz devam edecektir..( şaka ) ![]() ------------------ JarusaLem Selam ve sevgilerle |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ank-türkiye
|
eyleme katılıyorum..
![]() Ben acılar denizinde boğulmuşum işitmem vapur düdüklerini, martı cığlıklarını Dalgalar hergün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunlarin benim icin agladiklarini Ölüyüm .oktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanli cam kırıklarını Bu ne karanlik , bu ne zindan gece boyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artiklarini Bu karanlik bitse artik, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... Ümit Yaşar Oğuzcan ------------------ -------- Alırım başımı giderim efeler gibi hey! -------- |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!