Zoque.Forum
»
Ucuza giyinmek
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
İşte Canteen dergisinde yazanları aynen iletiyorum.
" Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Terkos Pasajı esnafı krizden en az etkilenenlerden...Burada uçuk fiyatlar yok...Hemen bütün markaların ürünleri mevcut.Üstelik inanılmaz fiyata...İsterseniz gidin görün... " İlgilenenlere duyrulur... Kolay Gelsin Hakan ÖZAY
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
terkos u iyi bilirim
orası meshur canım bir ara anneme keten gomlek almıstım annemler de Konya da annemde goren istemis goren istemis adama gidip 8 tane gomlek alıyordum bir hafta sonra 6 gomlek alıyordum artık bu isin ticaretini yaptıgımı dusunmeye baslamıslardı bir de terkos un alt katında güzel bir camasırcı var erkekler icin de güzel seyler gormustum tavsiye ederim
![]() |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
Meşhur oldugunu bilmiyordum...
Zaten ben İstanbul'da yaşamıyorum...Sadece yardımcı olur düşüncesiyle gözüme takılan bir yazıyı ilettim...Durum bundan ibaret ![]() İyi çalışmalar Hakan ÖZAY
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
Olm Arkhe, ben yazmıştım orayı yukarda; okumadan mesaj yazıyosunuz, olmuyo valla
Pulp2'ye bu hafta mal gelicekmiş haberiniz ola not: (Kocaeli'den de gayet iyi bilenler var terkos'u! Ama biraz kafayı bozmak gerek sanırım (kim? ben mi?!!) Merter'i felan da acayip övüyolar ama gitmek nasip olmadı. Çoğu yer toptan veriyomuş ama iyi bağlama çekerseniz tek de satma ihtimalleri var diyolar..
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Ama okudum ben onu tabi dergi aklıma gelince unutmuşum.Okudum ama eminim.Neden eminim?.Çünkü okurken 2 kelime sonrası kafamda yer alıyodu...
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
orada kıyafet satan yer var mı?
Cagaloglu nun ust tarafı Taksim-Sıraselviler olmuyor mu? orada oyle kıyafet satan yer var mı?
Ankara da pazar kurulmuyor mu? oralara bak baskaaa ımmm bir sorayım Ankara lı arkadaslarıma ![]() |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Ankara için bildiğim bir Maltepe Pazarı var. Ankaralı olmayan birisi olarak
İzmirliler için BosPa (Bostanlı Pazarı) PerPa (Perşembe Pazarı-Hatay), Alsancak Kıbrıs Şehitleri Cad.'de Soyut Cafe'nin olduğu sokakta hoş ve ucuza 2. el kıyafetler ve Kahramanlar tarafında Bit Pazarı var.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!