Zoque.Forum
»
Ucuza giyinmek
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: sakarya
|
Ucuzluk nerede bulunur?
Bu forumun amacına uygun olarak herkese kıyak yapayım herkes sanal olayları tartışıp duruyor kesemize yararı olacak bir kaç olay görebildim neyse size uculuk adresi veriyorum ben az yer bildiğimden şimdilik ilkini vereyim Quiksilver Fabrika ve defolu mal satış mağzası izmitte outlet te trenle ulaşım mümkün hemen yanı zaten ben gittim herşey yarı fiyatına t-şortler 5 ten 15 en pahalı kotlar yazlık kışlık ne arasanız war birde nike ın istanbuldaki fabrika satış mağzasını bilen varsa söleyen biri olursa sevinirim... hadi kesenize bereket...
|
|
|
#33 (permalink) |
|
söyle bir konumuz vardi: Ucuza giyinmek
bu konuya devam edersen tüm mesajlarimiz tek bir konu altinda toplanmis olurlar.
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
ankara'da migros alışveriş merkezi 2. katta vekem diye bir mağaza var, tatile çıkmadan önce oradan deli ucuz şeyler aldım, 7 milyona ortası fermuarlı sweat-shirt, 3 milyona gayet iyi bir kolsuz t-shirt (hatta üzerine kumaş boyasıyla kanji yazdım
), 5 milyona uzun kollu t-shirt filan. uğramanı tavsiye ederim.ümitköy pazarına uğradım bir ara, ama güzel şeyler bulamadım, orada kızlara yönelik daha fazla şey var, kendim için bulabildiğim t-shirt'ler (daha fazlasını bekleme) ise biraz büyüktü. vekem'de deneme olanağın da oluyor, tavsiye ederim kesinlikle. bu thread'i ucuz giyinme rehberi yapabiliriz aslında, herkesin yardımını bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
ayrıca, hazır burası tasarımla ilgili bir forum,
ucuza giyinmenin yaratıcı yolları da var. önceki mesajda belirttiğim siyah kolsuz t-shirt'ü tabii ki o şekilde kullanmak istemezdim. benim de aklıma ilginç bir fikir geldi, annemin kumaş boyama gereçleri zaten vardı, kullanmaya karar verdim ![]() kanji-t.com adresinden 'rüya'nın kanji'sini hedef seçtim, yükseklik 5cm olacak kadar büyültüp çıkış aldım. tshirt'ü düzgün boyamak için ya kalıp çıkaraktım (ki kanji için çok zor) ya da bir şekilde kumaşa çizecektim. yine annemin ![]() sarı karbon kağıdını kullanarak harfin dış kenarlarını tshirt'e geçirdim. elimde sararmış bir puffy boya, ve beyaz bir boya vardı. beyaz fazla beyazdı, sarı bir kanji istemiyordum, ben de ikisini biraz karıştırdım elde ettiğim renk istediğim gibikirli bir beyazdı, fırçaların biriyle dikkatli bir şekilde boyadım. tshirt'ü güneşin altına bırakınca 2 dakikada kurudu, sonra annemin yardımını aldım. kuruyan yerin üzerine ince bir bez koydu, ters çevirdi ve ütüledi bir zaman sonra hem boya sabitlendi, hem de şişmeye başladı (puffy boyalar kumaşı kabartıyor). şu ana kadar 3-4 kere yıkadım, daha çıkmadı. aynı şekilde mavi tshirt'ümün üzerine 3 harfli japonca cyrus yazdım, o kanji daha ince olduğu için yıkadıktan sonra küçük parçalar çıkmaya başladı, ama panikleyecek bir durum yok şu anda. işte 3 milyonluk tshirt'ün bana özel hale gelmesinin öyküsü.. bir sonraki hedefim gökkuşağı renklerinde ısırılmış bir elma- Apple'ı da o kadar seviyorum ![]() Mesaj darius tarafından 06.08.2002 (19:09) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
|
Onu boya bunu boya
Ne bu böyle güzel sanatlar fakültesi gibi herşeyi boyamaya gerek yok gideceksiniz bir dükkana dikiş iğne iplik satan bir yere ban bir tane transfer baskı kağıdı diyeceksiniz sonra yazıcıdan renkli veya renksiz çıktı alacaksınız bu kağıt üzerine sonra t-shirt üstüne ütü ile geçinceye kadar ütü yapacaksın işte sana boyamasız kolay bir şey ama beyaz boyayamıyor tek kötü yanıda bu :)
|
|
|
#39 (permalink) |
|
fatih - aksaray - yusufpaşa'da ender diye bi mağaza var. ordan güzel güzel tişörtleri (kaliteli hem de) 6 milyon ile 20 milyon arasında alabilirsiniz. ben mesela 8 milyona kaç tane (üüh tane) çok güzel tişört aldım. ayrıca ender'e üye olanlar peşin fiyatına 5 mi 6 ay mı ne taksit yapıyo. git bi tişört al yani ayda bir 200 bir 200 öde. mis.
|
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
|
Üst Baş
hep üstümüze başımıza birşeyler alıyoruz ayamıza da ucuz kelepir batan gemi malı kalite veya dandik ayakkabı bulabileceğimiz bir yerler varmı spor ayakkabı olsun çünkü klasikler zaten ucuz saylır 20-30 milyon ama en dandik spor ayakkabı 40 50 60 gittği ikadar yolu var ikinci el pazarı ypkmudur yada bit pazarı :)
|
Zoque'a hoşgeldiniz!