»
Ucuza giyinmek
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#61 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
hani pek ucuz olmayacak ama nike ın internet sitesinde sezon sonu indirimi var. Kaçırılmayacak ayakkabılar var. Ortak olunup bir şeyler alınırsa kargo fiyatını da paylaşmış olursunuz.
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Her hafta ayrı bir yerdeyim...
Üniversiteler tatile girmeden önce gençlerle ropörtaj yaparak giyindikleri merkezler hakkında yorum alıyordum. Şimdilerde her hafta başka bir marka seçip gidiyorum.
Yakında yazılar www.canteen.com.tr'nin tamamlanmasıyla birlikte yer alacak. Şu anda (sağolası arkadaş bir bitirirse) ASP devam ediyor. Ama Coll ürün yelpazesini yenilemiş. En ucuz yer Odakule'deki pasaj içi. Fiyatları gayet uygun. Sonra belki inanmayacaksınız ama Damat Tween. Sakın (Ohhaaaaaaaa) demeyin. Gerçekten % 70 indirimle satış yapıyorlar. Bu haftaki haber konumdu. Birkaç yer daha var haberlerini yapıp burada yer vereceğim. |
|
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
Yer: sakarya
|
ewet sonunda nike a gittim ama hiç bişi yoktu beyoğlundakine gidip ordan idare eder fiyata aldım ama şunu söliyim marka ayakkabı alacaksanız www.eastbay.com dan ötesi yok derim amerikadan kargo fiyatı kötü giriyor gibi gözüksede 185 milyonluk reebok xbeam ayakkabıyı en fazla 90 milyona getirtiyorum tabi karo masrafı azalması için siparişin 5-6 kişi olarak yapılması gerekli.bi çok nike adidas türüde var ve normalden çok ucuz buraya göre..
|
|
|
#68 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
yok böyle birşey, Olivyuma gittiğimde, ilk defa defolu ürünler reyonuna baktım ve bir tane Fabrika bir tane Network kazak aldım. 9'ar milyondan 18 milyon TL. (6*2=12$)
@Airties Kablosuz İletişim Mesaj Atlantis tarafından 29.11.2003 (13:21) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#69 (permalink) | |
|
Yer: sakarya
|
Alıntı:
Vergide Gümrükte %10 dur... ama 1 ay sonra geliyor tek sorunu bu ...
|
|
|
|
#70 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
@pureEvil
ben bunun insanın kendi kendini kandırmasından başka birşey olmadığını düşünüyorum ![]() ucuz & kaliteli ararım ve kendime uygunda her ürünü giyerim. yalnız birşey dışında, oda ayakkabı. çünkü ayakkabının ucuza kaçılacak birşey olmadığını düşünüyorum. herşeyden önce sağlık gelir ve ayak tabanına uyumlu, vurmayan sıkmayan rahat edilebilecek kaliteli birşey olması gerektiğini düşünüyorum. farkı ne derseniz kullanılan astar, deri, kauçuk ve tabanındaki lastik sahtelerde aynı değildir. sahte mal alıcağınıza güvenilir ucuz bir marka almanız daha iyi olucaktır. yani t-shirtlere benzemez ayakkabı almak
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!