Zoque.Forum
»
Ucuza giyinmek
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#72 (permalink) |
|
Yer: sakarya
|
Ewet ayakkabı olayı doğru bende Spor ayakkabıdan başka birşey giymem ve pahalıdır meretler
Gerçi arasıra ucuza denkgeliyoruz Reebok bi ayakkabıyı 50 ye buldum ama normal de Eastbay.com dan bir ayakkabıgetirecem 100 milyon civarıkalite rahatlık olayı işin içine girince para artıyor ama illa nike filan almakta pek akıllıca değil.. www.sikayetvar.com adresinde nike ve bazıünlü marka ayakkabılar için çok kötü şeyler yazılmış okumadan geçmeyin...
|
|
|
#73 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Ucuza giyinmek
bol kesim düşük bel pantolon arıyorum aylardır hani genellikle amerikan punk gruplarının giydiği pant.lardan ama hiç bir yerde düzgün bir şey bulamadım.artık fiyatını da boş verdim eğer nerede bulabileceğimi bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim
![]()
|
|
|
#76 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
hazır mesaj girmişken. Ankara'da Yeşim mağzasını yeniden oneririm ![]() 15 milyona *****'in bir kotunu aldım. (mahcup oldum bir an )Mesaj Binus tarafından 11.04.2004 (18:10) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
2. elden gocunmam dersen Kadıköy'de Rexx'in ordan rıhtıma inerken Akmar'ın sokağından bi 50-100 metre önce sağda bi 2. el dükkanı var.
Terkos zaten efsanevi bi pasaj. ![]() E5 üstünde sanıyorum Kozyatağı'nda bir çok markanın seri sonu mağazası var. |
|
|
|
|
|
#79 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
bende yazayım bari, beğendiğim güzel yer var. ama gelmişken bana uğramayı unutmayın.
kocaeli / gebze ' de MOPAŞ Market Merkez derseniz herkes size gösterir. onun hemmen yan tarafında Etiket Export diye bir yer var. gerçekten güzel. cumaları gel " vatandaş gel bedava bunlar koş koş koş " diye bağrışmaları güzel ![]() |
|
|
|
|
|
#80 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|