Zoque.Forum
»
Ucuza giyinmek
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Ucuza giyinmek
Beyoglu.net de okumustum ,
beyoglunda atlas pasajında falan giysiler tezgahta istedigini gidip seçion alıon fiyatlar 5-10 milyon gibi ben ozllikle sweat shirt ve nylon pantolon arıorum bu dedgim yer gibi bildiginiz nereler var ? sokakta.com die sirtede kadıkoy akmar pasajı falan f,lan diodu nasıldır oralar bilenler varsa tskler |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Galatasaray lisesinin karşısında, kiss cafenin bulunduğu sokakta pasaj var. Dal içeri... Görüceksin ucuz ve güzel şeyler.
Ve pantolon için. Bayrampaşada mavi jeansin mağazası var, arada çok iyi ucuzluklar oluyor, iyi takip edersen 10 milyona kaliteli ve güzel şeyler alabilirsin. Birde güneşlide, metronun üst sokağından içeri doğru girdiğinde 10a yakın mağaza var yol boyunca... hepsi ucuz değil ama iyi şeyler oluyor. tavsiye ederim. (ender spor var orda, sakın ona gitme bi ara dolar üstünden satıyodu )
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Pala
Eminönünde Mısır çarşısının yakınlarında PALA diye bir yer var ki acayip renkli ve çeşitli ikinci el giysiler satıyor. Sadece ikinci el değil yepyeni şeyler de var. Ayrıca çok garip ve enteresan giysiler de var. Fiyatlar da 5-10 milyon arası değişiyor. En son 1 ay önce gitmiştim ama...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul-sakarya
|
istiklal de TERKOZ PASAJI genelde harika seyler bulabilirsin...
atlas pasajı olabilir.. pulp olabilir(atlas pasajı ust kat ve yan pasajda) mavi jeans-little big olabilir..etiketi yırtık olanlar 10 milyon(pantolonlar) ama hic bir defosu yok.özellikle bakırköy subeleri.. collezione olabilir ucuz ama kaliteli ama aldıgını BİNBİR KİŞİ üstünde gorebilirsin..ben bundan nefret ederimde... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
eğer gerçekten ucuza ve vücudunuza göre giyinmek istiyorsanız dikiş bilen bir anne veya eşe sahip olmak en büyük avantaş. kendi adıma konuşmak gerekirse en azından kazak için hiç para vermedim. ip almak yetiyor. gömlek konusunda da öyle. kumaş beğenmek en iyisi. sizde deneyin derim
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ben de terkos pasajını tavsiye ederim. Gerçi artık gazeteye felan çıktıkları için acayip havaya girdiler, populer biyer olduğu için eskisi kadar komik(!) fiyatlara bulunmuyor kıyafetler ama bu hali bile diğer yerlerden çok ucuz genelde. Özellikle bahar aylarında sezon sonları süper
Bir de tiyo veriyim: çarşamba ve perşembe günleri mal geliyo terkos'a; bu günler giderseniz, güzel şeyleri başkaları kapmadan alırsınız. Atlas'ta kazıklanmayın; pulp'tan özellikle, aman diyim Pulp'ın olduğu kattan çıkın pasajdan, o sokakta hemen sağdaki han'a girin (anabala han), buranın alt katında "pulp 2" var (bi mağaza daha var hatta). Pulp'ta sezonu geçmiş ya da ufak tefek problemli ürünlerin yanında 2. el kıyafetler var. Mesela, orjinal alman Adidas oldschool eşortman üstünü 12 milyona aldım; aznavurda 50 milyon!Tabii bala buldum biraz..Bi de; beşiktaş pazarından geçenlerde tanesi 7 milyona 2 tane kazak aldım; aynı markanın kazaklarını satan mağazada (atlas psj.'nda) 25 milyondu Beşiktaş pazarı da listeye eklenmeli..Bu aralar collezione çok güzel şeyler yapıyo, hem de çok ucuz! Yeni tarzı gayet iyi genelde.. _moda editörünüz DigiMan _
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Kompleks yoksa...
Ucuza almak dolayısıyla kompleks yapmayacaksanız size tavsiyem şu:
YeniBosna - İkitelli - İstoç - Merter gibi, burada daha önce adı geçmemiş yerler var surdışında. Evet m.köy, fatih, taksim filân uzak düşüyor ama... YeniBosna tekstil fabrikalarının çoğunun mekânı. Mağazalarda pahalı aldığınız bir çok kıyâfeti YeniBosna'daki fabrikaların "Outlet" lerinden çoook ucuza kapatabilirsiniz. Birçoğunu elimle koymuş gibi biliyorum. Yerlisiyim ![]() İkitelli - İstoç civârı da yine fabrikalarla dolu. Vitrin, gösteriş yok. Ama aynı kalite mallar ucuza var. Bir miktar soğuk, döşemesiz fabrika satış mağazalarında alışveriş yapmaya alışık olmanız lâzım tabiî. Merter - Şirinevler de bir çok ihraç fazlası, stok artığı, seri sonu malların bulunabileceği yerler. Merter'de bilhassa, markası bilinmedik ama kaliteli mallar bulabilirsiniz. Bir de kışlık kazaklarınızı yazın, yazlık gömleklerinizi kışın almayı becerebilirseniz, (Modayı takip etmeyi unutmanız gerekiyor tabiî) seri sonu mallar her yerde çok ucuza kapatılabilir. Benden bu kadar. Özel bir marka için adres sorarsanız, biliyorsam fabrika satış yerini târif ederim. Herkese kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
pazarları tavsiye ederim
pazarları tavsiye ederim her ne kadar hafta ici calıstıgımdan aylardır pazara gidemesem de iyi seyler buldugumu hatırılıyorum aa Pazar gunleri bit pazarı ama orada kıyafet adına pek birsey bulunmaz benim gibi eski saat meraklısı iseniz ya da tuhaf CD ler filan arıyorsanız tavsiye olunur, hafta ici hemen her gun birsuru yerde pazar kuruluyor Anadolu tarafında oturdugum icin oraları biliyorum bazen cok cok komik paralara da kıyafetler oluyor tabii benim gibi hatunlar icin daha uygun cunku bir etek alıp terziye goturup bunun boyu kısalsın bir de surasına yırtmac olsun bilmem ne diyebiliyorsun ya da ceket alıp kollarını keselim arkasına da kemer koyalım bilmem ne diyebiliyorsun gecen gun bir etek begendim ornegin uzun bir etekti ve o hali ile cok arabesk duruyordu, gidip boyunu kısalttım kalanından da atkı yaptırdım, duz bir bluz aldım etrafında da yine Aznavur pasajının oralardan topladıgım tuylerden takdırdım ve simdi cok sevimli ve ilginc bir kıyafet oldu... Aslında iyi bir terzi şart ama onlar da cok pahalıya dikiyor sonunda bir de begenmemek var
![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Bu pazartesi akşam gazetesinin verdiği ekte var.(Canteen)
Orada İstanbul'd biyer tarif ediyor acayip ucuzmuş herşey.Bulamazsan sole ben buraya yazıyım neresi oldugunu.Şimdi yanımda değil...
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
saol :)
ben de takip ederim senin de aklına gelirse yazarsan sevinirim...
bir de Kadıkoy deki Mango nun ikinci ve ucuncu katı outlet ve inanılmaz ucuz 3-5 mio na buluzlar var bir tuvalet aldım oradan ki cok şık ve defosu filan yok uzun bir elbise uclarında boncuklar filan 16 mio du! ustune kucuk bir kurk aldım ki o da cok şıktı gerçek gibi duruyor pırıl pırıl 14 mio du... Hani öyle sıradan da durmuyor herkes de cok begendi, ama erkek bölümü yok maalesef ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!