|
|
#1 (permalink) |
|
|
Hdd'de bad sector için bilgi...
Elimde 1.2gb bir quantum Hdd var ama 20-30 tanede bad sectoru var bu bad sectorleri nasıl yok ederim? Yada o alanları nasıl okutmam onun için yardımcı en iyi program nedir norton utilities vb.. gibin yani Bu arada arap_kadri bana bi mail at yaw napıyon ne ediyon yaşıyonmu öldünnü heheheh ferrari_f50@mynet.com
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
bad sector benim 4 aylık IBM hdd'imde var herkes norton disc doctor en iyisi olmazsa değiştir filan dediler ancak dos ortamında scandisk ile yüzey taraması yapınca dosyalarda kurtuldu ve böyle bir sorun kalmadı. gerçi garantisi olduğu için ben yinede değiştiricem
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
FrieDDragoN format çözüm olsa millet neden garanti kapsamındayken değiştirsin sence mantıklımı ??
badsector den bahsediyoruz arkadaşlar, virüs filan değildir bu formatla gitsin
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
arkadaşlar ben bilg.teknisyeniyim norton, hdd low format, fdisk vb. şeyleri zaten gayet iyi biliyorum ama nebiliim bi yeni program neyim çıkmıştır belki haberim yoktur diye sormuştum eğer öyle hoj bi program bilen varsa ve yazarsa sevinirim cevap yazan arkadaşlara teşşekkür ederim
Alloooooo arap_kadri nerdesin be bilader bi ses ver
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bir kodu olduğunu sanmıyorum, bios'tan atılan bir format türü. eski 486 boardların hepsinde vardı zamanında, yeni bois'larda yok [=yada ben bilmiyorum]. ama zararlı birşey. arkadaşımın 6.4 gb hdd'sine 3 defa peş peşe low level format [=ki bu toplam 18 saat gibi bir zaman sürdü] atılınca kendisini 10 gb görmeye başladı.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!