|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
çok zekisin matt ![]() buarada yeni özellikler güzel olmuş . uzun zamandır mesaj atmıyordum . ya da tek tük . biraz renk getirmiş diyebilirim . hareketlenmiş
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Sahsi gorusumu soyluyorum, bu yeni eklenen yada daha oncedende olan attıgımız mesaj sayısı, vs. ler ilerde sorunlara neden olacak bir sistem gibime geliyor. bu eklenen ozellikler sayesinde, kişiler her konuya ilgili ilgisiz mesajlar atmaya başlayacak. Yeni uyeler bu mesaj sayısı olayında kendilerini ezik hissedebilirler (olabilirlik soz konusu) yani olumsuz etkiler.
Ornek olarak size www.sanane.com un forum bolumune gosterebilirim. bundan bir sene oncesine kadar onlarda atılan mesaj sayısını gosteriyorlar. bir sure sonra bu anlattıklarımı ve daha fazlasını gozlemledikten sonra bunu kaldırmaya karar verdiler. Ben olayın bu boyutuna dikkat cekmek istedim. Umarım yanlıs anlasılmamısımdır. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
http://vbulletin.zoque.com/showthrea...&threadid=7104
bu konu altinda da yürüyen paralel bir konumuz daha var. bu istatistik ya da puan olayini kullanmak zorunda degiliz. su an iste hevesimiz var, deneyelim diyoruz. ama ileride baktik ki bu bize yarardan cok zarar getiriyor, iptal ederiz daha önce de buna benzer bir uygulamamiz vardi, olmadi. simdiki ikinci deneyisimiz anlayacagin.
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Re: forumdaki ufak degisiklikler
Alıntı:
Quis custodiet ipsos custodes? DarkStar - D ve S büyük Mesaj DarkStar tarafından 29.01.2002 (09:33) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
türkce cevirilerine tam dogru ifadeleri bulamadik galiba, ayrica aciklamala kismini da düzeltmem gerekecek. biraz daha ugrasalim en iyisi.
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Re: vbulletin.zoque.com
Alıntı:
ayrıca yine bu atraksiyon işinin suyu çıkabilir. "aaa bak benimki çok, seninki az", "benim deneyimim daha fazla oyarım gözünü" gibi muhabbetler olmaz herhalde ayrıca bunları görmek istemeyenler için ayarlar kısmında bir yer olsa ve oradan "evet/hayır" diye seçip göstermesek bunlari, isteyen olur diye. belki de vardir, bakmam lazim. mesela bu istatistikler sadece yöneticilere açık olabilir.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!