|
|
#1 (permalink) |
|
forumdaki ufak degisiklikler
aslinda bu konunun yeri duyuru ve güncelleme yeri ama neredeyse kimse oraya bakmadigindan buraya yolluyorum. dün ve bugün foruma ufak birkac skript ekledim: 1. si gönderilen mesajlardaki tarihleri "dün" ve "bugün" olarak degistiriyor. 2. degisiklik mesaj sayisinin altinda kullanicinini kac konu actigini ve kac kac konuya mesaj ekledigini gösteren ufak bir istatistik. kisaltma olarak K ve M harfleri kullanildi. 3. ve en önemlisi ise mesajlarin görüntülenmesi ile ilgili olarak. kullanici adinin hemen yaninda + ya da - linkleri ile sadece mesaj basliginin görüntülenmesini saglayabilirsiniz. http://www.zoque.com/vbulletin/membe...on=editoptions adresinden Contract posts you already read? secenegi ile gerekli düzenlemeler yapilabilir. terimler henüz ingilizce, hangi dosya icinde saklandiklari buldugum zaman türkcelestirecegim.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Bu Mp,Hp ve Exp sanırım birde onlar tam olarak ne oluyor.Ve leveller sanırım en üstü 40 senin yanında ondan var çünkü
yetkileri belirliyor sanırım.Peki bu levelleri yine eskisi gibi sizmi veriyorsunuz yoksa cevaplanan sorulara göre falan yetkimi dağıtılacak ? Merak ettimde.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
skripti yeni kurdum, bende anlamaya calisiyorum. su an hersey otomatik olarak gerceklesiyor yani bizim yetkimiz disinda. HP kullanici aktivitesiin gösteriyor. MP ise kullanici ne kadar uzun zamandan beri forumda oldugunu ve buna oranla akt. gösteriyor. EXP ise kullanici bir üst levele ulasmasi icin ne kadar kaldigini gösteriyor. acikcasi bende rakamlari, vs. anlamaya calisiyorum
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Birşey soracağım.Tüm bu özellikler Vbulletin dahilinde var olan özelliklermi? Mesela ben o +/- ile mesaj kapatma olayını cok sevdim.Cok zor yaw
![]() Eger bunlar dahili özellklerse acaba daha böyle kullanılmayan ne özellikler var?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
dahil degil ama bizimde yaptigimiz gibi sonradan ekleyebiliyoruz. Vbulletin.com/forum un yanindan birde Vbulletin.org/forum var. Vbulletin icin gelistirilen bu tür ufak yazilimlarin - hacklerin- yer verildigi bir komunite.
bunun yaninda birkac özelligi kullanimiyoruz. skin, attachment ve ignore gibi. skin olayina bir ara bakacagim ama.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
tam olarak hp,mp olayını çakamadım.oranlar neyi ifade ediyor?
bir de level olayı nedir? üst level olmanın +'sı var mıdır?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
hayır ola
ben de hp, mp oranlarını tam anlayamadım. bununla ilgili yardim dosyası hazırlanırsa iyi olur bence. çünkü bir hayli karışık. bilhassa yeni üyeleri forumdan kaçırabilir
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: izmir, Türkiye
|
Aslında bende bu olayı pek anlamadım. Ama FRP oyunlarımdaki karakterlerin menüsüne benziyor peki level atlayınca ne olacak merak ediyorum.
Level atlayınca strength' e yüklenebilirmiyim.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
tamam, daha genis bir aciklama yapmaya calisacagim ama su an bende sistemin tam olarak nasil caistigini anlamaya calisiyorum :P
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bu son değişiklikler (HP, MP, exp, level filan) kendimi pokemon gibi hissetmeme neden oluyor
![]() bunları gizleyebilirsek harika olur. yani mesela bir düğme olsa basınca açılsa.. kanımca kalabalıklık yaratıyo. ama yine de şeker olmuş )forum pokemonunuz cemre Mesaj darius tarafından 27.01.2002 (21:11) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!