|
|
#1 (permalink) |
|
Roger Wilco / Sesli Chat Ötesi
Selamlar. Bu ara bir program indirdim ve listemdeki hemen hemen herkeze indirttim bu programı ![]() Makinanızda mikrofon ve kulaklık /speaker varsa çok işinize yarayacak bir yazılım olduğunu düşünüyorum. ( Benim yarıyor ) Online oluyorsunuz, IP belirliyorsunuz ( Kafanız takılmasın kendısı yapıyor bu işi ) ve sizin yaratmış olduğunuz bir oda o an için oluşuyor. Bu program olan herkes o odaya IP numaranızı yazark join olabiliyor ve program ekranın sağ alt kısmında tray icon olarak duruyor. MSN deki sesli chatten farklı çok hızlı, üyelik gerekmıyor ve belirlediğiniz bir tuş yada tuş kombinasyonuna bastığınız zaman sesiniz gidiyor. ( Yanlışlıkla laflarınızı başka kimse duymuyor ) Ayrıca arkadaşlarınızla bir kanalda ( kanalı web üzerinden falan açmıyorsunuz her roger wilco clienti kendi başına bir kanal zaten ) toplanıp konferans konuşmada yapılabiliyor. Biz kendi simulatör eğitimlerimizde ve sanal ortamda uçarken telsiz olarak bu programı kullanıyoruz. Bağlantıda kopma yavaşlık vb. sorunlar kesinlikle yaşanmıyor. Bence deneyin seveceğinizden eminim. Bu linkten sitesine girebilirsiniz PC lerde download için ufak bir form doldurmanız gerekiyor o kadar. Macler için bu formu koymamışlar. Sesli chatte farklı alternatifler arayan varsa bence bu programı denemeliler. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!