Zoque.Forum
»
zoque.com'un hangi bölümlerini takip ediyorsunuz
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
| Anket Sonuçlarını Göster: zoque.com'un hangi bölümlerini takip ediyorsunuz? | |||
| Sadece Forum |
|
9 | 40.91% |
| Forum |
|
13 | 59.09% |
| Müzik |
|
8 | 36.36% |
| Resim |
|
8 | 36.36% |
| Mimarlık |
|
4 | 18.18% |
| Fotoğrafçılık |
|
7 | 31.82% |
| Multiple Choice Poll. Katılımcı: 22. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
zoque.com'un hangi bölümlerini takip ediyorsunuz
zoque.com'un sadece forum bölümünü mü takip ediyorsunuz? forum dışında hangi bölümleri takip ediyorsunuz.
Diğer bölümlerde nasıl bir içerik görmek istersiniz? Bu konularda düşüncelerinizi ve önerilerinizi paylaşmanızı isterim. Teşekkürler.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Sadece forum derken Small Talk kastetdin sanırım.Ben her bölümdeki yeni msgları okuyorum kendi adıma konuşmak gerekirse.Sonuçta ilgili olduğuım belli bölümleri var ama ekstra olarak her konudan biraz olsun feyz almak çok hoşuma gidiyor.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Sanırım DarkCrow forum harici bölümler derken Zoque.Com Anasayfasındaki fotoğrafçılık, müzik.. ve benzeri sayfalardan bahsetti. Açık konuşmak gerekirse bu bölümleri düzenli takip edemiyorum. Her gün forum'a uğrayıp mesajları okuyorum fakat diğer bölümleri ancak haftada bir veya iki hafta da bir bakalım yeni neler eklenmiş diyerek ziyaret ediyorum. Zoque, insanların aklında sanat sitesinden çok bir forum sitesi olarak yer edindi kanısındayım. Maalesef.
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
şahsen ben de öyle anladım.
zoque.com un diğer kısımları pek güncellenmiyor gibi.belki zaman darlığından ya da başka sebeplerden dolayı ![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
zoque.com'u ilk keşfettiğimde fotoğrafçılık, müzik vs. bölümlerin içerik ve tasarımı siteyi favorilerim arasına koymama yetmişti. ama forumla tanışıp hepten içine dalınca demir attım siteye, o yüzden diğer bölümlere nadiren uğruyorum
|
|
|
#7 (permalink) |
|
zaten bu anketi eklememdeki düşünce, hem hangi sayfalar ne kadar takip ediliyor öğrenmke, hem de diğer sayfalar üvey evlat olmaktan nasıl kurtarılabiliri tartışmak.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!