Zoque.Forum
»
sigara kullanım klavuzu
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
sigara kullanım klavuzu
İlk olarak özgürlüğün sınırının, başkasının özgürlügünü ihlal etmeyecek kadar olduğunu göz önüne alarak sorumu soruyorum.
Kapalı mekanlarda ve toplu taşıma araçlarında insanlar sigara içmeme kuralına uyum sağlamıyorlar bu alışıla gelmiş olan bir sorun.Benin esas merak ettiğim bazı insanlarda bu kurala uyarlar fakat ufacık bir ayrıntı var!. örnek 1 : hareket halindeki bir araçtan inecek olan kişi tam kapının açılmasına yakın sigarasını o yasak olan yerde niye yakar??? (bana dışarıda rüzga,yağmur,çamur vs. var cevabını yazmayın) örnek 2 : bir mekanda sigara içmek yasak sen içme içme tam koltuktan kalkarken yani kalkmadan sigaramı omekanda yak ve sonra aheste aheste dışarı çık he ne oldu güya kurala uydu. bence bu onların psikolojik bir sorunu veya inat olsun diye yapıyorlar . yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sigara içmenin bir tercih, dolayısıyla bir özgürlük seçeneği olmadığını kim söyleyebilir ki?
./ sigara içiyorum. günde bir paket. iyi bir şey demiyorum. sadece pencerenin bir de arka tarafından bakılması için yazdım. özgürlük denince sadece kendi özgürlüğümüz aklımıza gelmesin. ../ bir soru da benden: "özgürlük her zaman iyi anlamda mıdır?" .../adım özgür ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!