|
|
#1 (permalink) |
|
skin
daha önce birkac defa konusu gecmisti, bir tane yaptim iste: http://vbulletin.zoque.com/index.php?s=&styleid=12 kullanici kontrol panelde de style ile ilgili bir drop down menü cikmasi gerek. ama su an itibari ile cikmiyor iste belki daha önce yaptigim kod degisiklerinde ilgili kodu yanlislikla silmis olabilirim. yok ben bunu begenmedim diyorsaniz ana skin bu adreste http://vbulletin.zoque.com/index.php?s=&styleid=1 // birkac eksik hala daha var. ana sayfadaki sindikeytlerin renkleri, grafikler, vs. su kontrol panel ile ilgili problemi cözünce onlarla da ilgilenecegim
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
renkleri sevdim ben, biraz da böyle kullanalım
hatta kullanmaya başladım şu dakikadan itibaren. ilk söyleyeceğim ana forum sayfasındaki bildirgeç vb. kısımlarının kısa zaman içinde renklere uygun hale getirilmesi. diğer bir önerim de "sarı" yerine bu renk tonlarına uygun bir "koyu kahverengi"nin olmasıdır. ![]() bir diğeri de bu "skin" davasının çoğalması, dallanması, budaklanması. ![]() ha bir de kim hangi renkleri kullanıyor görebilelim, isterim. istatistikleri olsun. sonra bunların isimleri olsun: hardal, güneş kırmızısı, yakamoz, aşk delisi, kadın pedi, kuş sütü gibi..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
bununla ilgili birkac hack var aslinda. o yüzden istatistikleri kaldirip kullanici bilgilerinin oldugu sayfaya tasidim ki yer acilsin. oraya hangi kullanicinin hangi style'i kullandigini gösteren ufak bir kod girecek. ayrica ana sayfaya da bir drop down. kac kullanicinin hangi style'i kullandigini gösterecek ve oradan direk skin'i degistirmek mümkün olacak. tabii önce su style set probleminin cözülmesi gerek... sonrasinda yeni style'lar da ekleyecegim.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
güzel
üyeler de "skin" yapip, gönderebilmeli diye düsünüyorum. böylece cok cesit olur. bir de söyle bir soru sorayim? :) cok "skin" olmasinin bir zarari var mi sistem acisindan?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Yeni arayüz beni tanımadı
![]() Bu sanırım - bir özellik.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
eger daha önceleri zoque.com/Vbulletin adresinden baglandiysan, subdomainden dolayi yeniden log in olman gerekebilir. yoksa neden tanimasin
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
bence çok güzel olmuş. ayrıca diğer sayfalarla da uyumlu olmuş.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!