|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Turk Telekom Batırıyor...
Arkadaşlar bi zamanlar dial up dım, çok yavaş geliyordu sonuçta telefon kablosuyla sınırlısınız sonra kablo nete geçtim gayet guzel ilk başlarda hızlı ama bu aralar çok yavaşlamaya başladı verdiğimiz paranında karşılığını alalım dimi yani???.... sizdede böyle bir sorun varmı?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
adsl
Ben de gelen yüksek telefon faturaları ve hızın çok az olmasından ötürü ADSL aldım. Gerçi bunun için 6 ay bekledim. Başvuruyu 6 ay önce yapmıştım. Bu bahsettiğin kablonetin yavaşlama sorunları yüzüden ADSL'i tercih ettim. Hiç hız düşmesi yaşamadım. Fakat bazen hat gidiyor. Ve teknik destek numarası sürekli meşgul düşürmek sanırım imkansız numarayı. Numarayı diyorum çünkü sadece tek numara var ADSL için
![]() Gene de ben gayet memnunum. 70 saate yakın hiç düşmeden durabiliyorum nette. Yavaşlama da hiç olmuyor. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Biliyorsun çektiğin servera göre değişiyor durum fakat ortalama olarak 18-25 k arası çekiyorum.
128 kpb/s hızım. Modemim Alcatel Speed Touch USB. Bu modeller Bilişim Fuarı'nda 100 USD'a satılıyordu fakat benim hattım açıldığında fiyatları birden fırladı. 185+KDV ye bulabildim en ucuz tabi bu araştırdığım yerler Telekom'un ismini verdiği şirketlerdi sadece. Şans eseri buradan pazarlık sonucu sıfır modemi 110 USD'a aldım. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!