|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Unutmadan
Adiler bunu yapmışlar ama download ettirmiyorlar. Mecburen Windows 98 SE kuruyoruz oyun için. http://www.mandrakesoft.com/products/81/gaming-edition Bide bu var tabii ki, http://www.transgaming.com/
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Ben çift işletim sistemi kullanıyorum. Win 2000 Pro. ve Win 98 SE. Win 98'i kullanma nedenim elimdeki bazı programların ve tv kartının 98 'de daha iyi çalıştığını gözlemlememden kaynaklanıyordu, 2000 'de sorun çıkarıyorlardı. Fakat bu sorunları çözdüm ve artık 98'i pek kullanmıyorum sistemlerden biri göçtüğünde diğeriyle müdahale edip düzeltebiliyorum. Bu yüzden çift işletim sistemi oldukça kullanışlı. 2000'i tercih etme sebebim özellikle max, ps gibi programları çok stabil çalıştırması. XP için bir süre daha bekleyeceğim en azından tüm yamalar tamamlana kadar. Ayrıca 2000 çok daha fazla RAM kullanmasına rağmen RAM'i daha iyi kullanıyor. Sistemimde 512MB RAM var ve 98 bu kadar RAM'i gereksiz kılıyordu. Linux'e şimdilik soğuk bakıyorum...
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Alla alla, o kadar dist. kurduk, bi kere bile şu winlinux denen şeye elimizi sürmedik. Çekip bi nakmak lazım
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
win xp
win xp pro ya terfi ettim. Gayet hoş daha da işlevsel olmuş.
Birçok aygıtı da otomatik tanıması çok iyi bir tek sorunum var o da avermedia tvphone98 kartımı bir türlü tanıtamadım. Avermedianın sitesinden sürücüleri indirmeme rağmen sorun devam ediyor. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
bence xp de donanımı tanımama gibi bir sorun var... ama windows me de neredeyse butun donanımları tanıyor...hata bazı parçaların xp driver ları çıkmamış durumdaydı... su anda ne oldu bilmiyorum...
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
win 2000 pro
her seyi tanıyor donanım olarak , hiç bir hatada almıyorum , her şey çalışıyor ( eski oyunlar dısında ) onceden win98 se vardı , her gun hata olmazsa olmaz bir konu idi
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
sizce windowsu bu kadar ünlü kılan nedir? yanı bunun yerine herkes linux de kullanabılırdı mesela ilk bilgisayar aldıgınızda neden windows kurarlarda linux kurmazlar...????
ps: açılış sorusunada yanıt lütfen...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!