Zoque.Forum
»
Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz?
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Alıntı:
ben henüz bulamadım programı ama anlattıklarına göre ps ile flash karışımı gibi birşeymiş. aslında winlinux'u kurma sebebim o program ancak son zamanlarda fazla kurcalamıyorum bazı donanım hataları veriyorda.. (tnt2 m64'ü tanımamak gibi!!! ) |
||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yeni bi hdd alana kadar [ alınca direk linux : DarkStar çokbaşını ağrıtcam unuttum sanma seni
] şuan win 98 se kullanıyorum. biara win me ve win 2000 pro da kullandım ama 98 de her işimi gördüğüm için diğerlerine şuan için gerek duymuyorum.ayrıca 98 i son kurduğumdan beri 5 ay civarında bi zaman oldu ve daha birkez bile mavi ekran görmedim.ya benim 98 bi acayip yada sölemesi ayıp ben iyi kullanıyorum ![]()
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Elbette, boş waktim ve keyfim olduğu her zaman yardım ederim . Keyfim yoksa da bir kaç bira ile keyfim geliyor yerine ![]() Bu arada 5 aydır göçmeyen windows için söyleyebilecek tek şey var, muhtemelen makinan kapalı duruyor ![]()
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
|
bu arada dikkat ettim de 2000 prof. ile 2000 server aasında belirli derecede stabilite farklılığı var. prof. sıkça Explorer hatası vermesine, kilitlenmesine karşın server'da bu problemlerle karşılaşmadım [=henüz
]
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]() 98 evde ve günde ortalama 4-5 saat açık. aman nazar değmesin uğraşamam formatla setuplarla.
|
|
|
|
#26 (permalink) | ||
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
Alıntı:
ps nin ne oldugunu anlayamadım. biraz acar mısın ? |
||
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
ps ya dipnot yanı bu soruya cevap verip diğerine vermemezlik yapmayın diye yazdım...
bende binusa katılıyorum ama windows yerine başka bir işletim sistemi kullanılsaydı bence daha iyi olurdu.... neyse bu konuyada yazın.. ![]()
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
XP pro ...
şu an memnunum ... biraz kassada aleti iyi, hoş, tatlı bir sistem ... ![]()
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkey
|
98 SE gayet güzel....2000 ve linux kullanmadım ama me ve xp'yi sevmedim...Çok grefik yavaşlık gibi geliyor bana....Tabi canavar bir makinanız yoksa....Ben P-III 1000 le idare ediyorum ve xp'yi kaldırmıyor...2000 kuramadım.(salakmıyım neyim)
bir kere denedim....harddiskin fat'leri uçtu...bana öyle dediler...format atamıyorsun c: sana göstermiyor...d: siricisini c: gibi gösteriyor....garip bişi...sonunda bir macte format attıkta kurtartık harddiski....Bence hala en sağlam 98 SE... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!