Zoque.Forum
»
Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz?
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
benim p3 1000 bilgisayarım olcakda daha laf etcem daha ne istiyorsun al sana hız ... p 3 1000
![]()
|
|
|
#36 (permalink) |
|
|
harbiden ya ne zamanlardı
486 im vardı aladdin oynardım sürekli... bi ara 166 mmx im olmuştu ozamanların en baba bilgisayarlarındandı.... ama şimdiki haliimize bak p2 350 yle sürünüyoz... program yüklemeyelimde yavashlamasın bilgisayar diye kasıyoz yaa... off off ...![]()
|
|
|
#37 (permalink) |
|
|
win98SE surekli kullandıgım isletim sistemi bendekide sorunsuz ama win demek yilda en az 1 format demek bunu anladım artık.
![]() denemek icin kurduklarım kaldırma sebepleriyle birlikte; Redhat 6.2 Ekran kartını tanımadı Gelecek 1.0 Modemi tanımadı(win modem )Qnx( Manyak bisi ama modemi tanımadı yeni bir modem alıcam, bu qnx tek disteklik.) |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
daha önce çalıştığım bir yerde, az bir süre Mac kullanmıştım, onun dışında hep MS kullandım.
ilk 3,1'den bu yana bütün sürümlerini az da olsa kullandım. şu an evde 98 SE, ofiste de 2000 pro kullanıyorum. bir tecih değil aslında, bildiğim şey bu idi, diğerlerini öğrenmek için kasmadım.
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
işyerimde kendi kullanımımda bir win98 se bir win2000pro iki farklı makinede değişik kullanıcı sorunlarına karşı çözümler üretmek için.
Serverlerde üç tane 2000 adv. server var. evde tek makinede 3 işletim sistemi win98 se ilk zamanlarda elimde yoktu 2000 bunu kurdum. sonra üstüne 2000 pro kurdum onu kullanıyorum. üçüncüsü 2000 server türkçe bunuda incelemek için kurdum. en önemlisi Palm OS serisinin tamamı... 3.1 - 3.3 - 3.5 - 3.5.2 - 4.0 - 4.1... tümünü test ve inceleme için kullanıyorum. kendi kullanımımda da 4.1 var. bunların tamamında isteğe göre eng. ve tr kullanabiliyor olmakda başka bir açısı [hani TR ye çeviren olmakda ayrıca bir olay olsa gerek ]
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
win98 (se miydi unuttum) kullanıyorum ihtiyaçlarımı görüyor sayılır ama en üzüldüğüm taraf ASP.net kullanamıyor olmam. sonra bir de benb macos kullanmayı çoook isterdim hele o yeni sürümü çıkmış arabirimler yenilenmiş macos 10 da diğer adıyla macos x de, içim gitti valla
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!