|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Artık herkesin bilgisayarı var. Artık herkes bilgisayarına Dreamweaver, Frontpage yükleyebiliyor, Artık herkes bu programları çat pat kullanabiliyor, Artık herkes web master, Artık herkes webmasterim diye dolaylı yollardan ücret mukabili site yapıyor, Artık herkes ... - Geçen gün bir arkadaşımın şirketine gittim, web sitesi yaptırmış parayla (1500$) baktım şöyle bir ; Benim daha 6 aylık mazim var web dizaynla doğru dürüst bir şey bilmiyorum. Rezalet olduğu sitenin kendimce yorumlayabiliyorum. Ama kapmış parayı. - Adaletsizlik olarak yorumluyorum bu olayı. Niceleri var 6 - 7 senedir bu işin içinde hakkıyla yapıyor bir şeyler, zevkle başlıyor web dizaynına, bir hobi oluyor, lakin kendini geliştiriyor geliştiriyor... Profosyonel olarak nitelendirilebilecek seviyeye geliyor. Ama şans işte bizim arkadaş ona değilde 1 haftalık mazisi olan muhtereme dekgeliyor... Niceleri var böyle... Yaf ne bilim işte içimden geldi birden yine bir site gezdim. Yaziyim dedim bişiler... Sevgiyle... ------------------ Hopidik, pupidik, zopu zopu, Haydaaaaa !!!! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Mel, Australia
|
Herkesin durust olmasini bekleyemezsin. Urunun kime, hangi kosullarda satildigi onemli. Isi veren firma/kisi de rakiplerin adreslerini ziyaret ettikce gercegin farkina varacaktir -biraz gec olmakla beraber.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!