|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
İstanbul Büyükşehir Bel. Logosu
Geçenlerde Hıncal Uluçun bir yazısını okuyunca benim de dikkatimi çekti. Bana göre de Hıncal Uluç'un dediği gibi vahim bir tasarım. Ben de mi sorun var yoksa bu konuda itirazlar yükselse iyi şeyler olabilir mi?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Yazı da çok enteresan birşeyler yoktu ki, şu anda da ulaşabileceğim bir konumda değil
![]() Ben logoya dikkat çekmek istemiştim, bulsaydım koyardım buraya da ama bulamadım işte. Şu 4 minare olan falan..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
kanımca güzel bir tasarıma sahip.şehrin özelliklerini yansıtıcı nitelikle...şu da var ki;hıncal uluç herşeyi tenkit eder.sanatsal görüşleri oldukça ilginçtir...vs
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Konunun, Logonun durumu beni çok çok ilgilendirmez ama,
Türkiyede bu kadar sorun varken, insanların bu gibi şeylerle uğraştığını görmek, hatta bu kişiler, değerli insanlar olunca, çok üzülüyorum. Bunun yüzünden ülkemdeki siyasetçilerden de iğrenir oldum.
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Ben de logoyu gayet beğeneiyorum. Özellikle de Istanbul temsili için. İstanbulu gayet iyi ifade ediyor. Tabii ki daha farklı olabilirdi...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
DarkCrow biraz geç cevap veriyorum, özür dilerim.
Değerli diye onu kastedmedim. Sadece medyada adı çok geçen kişileri değerliymiş gibi sayıyordum. Kimseye kişisel bir söz söylemek istemiyorum ama arada değersizlerde var. Bir kişiye karşı direk söz söylemeyi de (iyide olsa kötüde olsa) pek istemiyorum.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!