|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
kısa bir ayrılık...
Vakit tamam seni terk ediyorum Bütün alışkanlıklardan öteye Yorumsuz bir hayatı seçiyorum Doymadım inan kanmadım sevgine Korkulu geceleri sayar gibi Birden bire bir yıldız kayar gibi Ellerim kurtulacak ellerinden Bir kuru dal ağaçtan kopar gibi Aşk sabittir gülse hiç dermedik Bul kendini kuytularda hadi dal Sen bir suydun sen bir ilaçtın Hoşçakal iki gözüm hoşçakal Vakit tamam seni terk ediyorum Bu incecik bir veda havasıdır Parmak uçlarına değen sıcaklık İncinen bir hayatın yarasıdır Kalacak tüm izlerin hayatımda Gözümden bir damla yaş aktığında Bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan Kan tarlası gelincik şafağında Ölümse korktum savaşsa hep kaçtım Vur kendini korkularda hadi al Seninle bir bütün olabilirdik Hoşçakal iki gözüm hoşçakal Yusuf Hayaloğlu --------------------------------------------------- bir süreliğine aranızda olamayacağım. malum, her türk erkeğinin yapması gereken vazifelerden birini ifa etmeye gidiyorum [=kastettiğim askerlik vazifesi ]. bu akşam işten ayrılıyorum ve düzenli olarak mesaj yollayamayacağım artık. hem birazcık ayrılıktan kime zarar gelmiş ki?yeniden görüşmek üzere hoşçakalın. en kısa zamanda yine aranızda olmaktan mutluluk duyacağım. ./ şiir pek gitmediyse kusuruma bakmayın artık
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Yusuf Hayaloğlu'nu seven bir kişi olrak her şiirinin her yere gittiğini düşünüyorum absconder. Hayırlı teskereler diliyorum
iyimser bir gül açsın yanaklarında
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
En yakın zamanda aramızda görmek isterim...
Hayırlı Teskereler...[Böylemi deniyordu ]
|
|
|
#6 (permalink) |
|
hayirli teskereler
özleteceksin kendini
arada sirada gene ugramaya calis.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
e herkes güle güle git diyor bende buyur gel diyorum. bana mail ile nereye gideceğini yaz belki olur ya!
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!