Zoque.Forum
»
acil yardım
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir,mersin tr
|
bakın ben pclerle yeni haşırneşirim
(biri ltf bana yardım etsinnn.şimdi pc deki resimlerimi tabir yerindeyse boyamak istiyorum,ama onları birtürlü paitin içine götüremiyorum ( (üff bu mesajı görünce kaç kişi katılacak gülmekten acaba)..neyse bilmemek ayıp deil,öğrenmemek ayıp )gülmeyin..en iyi,en açıklayıcıı açıklamayı yapana soru hediye... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, TR
|
Acdsee de çeşitli formatları birbirine çevirebiliyorsun
bmp ==> jpg jpg ==> bmp gibi bmp ye çevirdikten sonra düzenleyip tekrar jpg yapman mümkün ama paint te fazla bir şey yapamazsın. acdsee ile format dönüşümü yapmak için; acdsee Explorer penceresi içindeki dosyaya sağ tıkla ve "convert" i seç. bmp uzantısı acdsee ile ilişkilendirilmişse çift tıkladığın zaman acdsee ile açılır. paint içinden aşmak için umut'un söylediklerini yapacaksın. <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>MİNİ NOT: Foruma uye olman aslinda bu seviyedeki seyleri biliyor olmani gerektirir mi, gerektirmez mi, tam bir karar veremedim..[/b]<HR></BLOCKQUOTE> forum kuralları içinde böyle bir "kısıtlama" bulunmuyor görebildiğim kadarıyla, zaten olsada saçma olurdu... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: izmir,mersin tr
|
sey..aslında infoma bakarsanız pozitif bilim okumadığımı görebilirsiniz...bende sanatın herdalında yardımcı olabilirim...tavsiyelerde bulunabilirim..meraklısına.sonuçta bunları öğrenmek için en iyi siteye geldiğimi düşünüyorum,ve bildiğim kadarıyla forum için belirli bir şart yok,herhalde olsaydı baştan problem olurdu..teşekkür ederim açıklamalar için....
![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!