|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yanlış birşeymi yaptım?
Arkadaşlar sizlere bilmeden yanlış bir şey mi yaptım ? Açtığım başlıklara hiçbiriniz cevap vermiyorsunuz... Açtığım başlıklara hiçbiriniz yorum yapmıyorsunuz.. Yanlış bir şey yaptıysan sizlere karşı lütfen söyleyinde bileyim ona göre hatamı düzelteyim isterseniz foruma bir daha girmem(üzülerek de olsa bunu yaparım).... Lütfen benim hakkımda ki düşüncelerinizi bildirin... Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben forumu çok sık takip etmiyorum ama şu ana kadar da herhangi bir yanlış şey yaptığını hatırlamıyorum. Ha, ben hatırlamıyorum ama yapmış da olabilirsin... Yanlış anlama, seni tanımıyorum ve yok yere suçlamak da istemiyorum.
Bence açtığın mesajlara cevap gelmemesinin sebebi, kimsenin o mesaj ile ilgili fikri olmaması da olabilir. Saygılar.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Trip ha.!! :P
Yav kimsenin kimseyle alıp veremediği olmaz burda. Bak ne güzel yorum yapıyom ![]() son zamanlarda giren çıkan pek kişi yok foruma pek herkesin işleri youn heralde. Aynı kişiler giriyo hep.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
alışırsın nightmarex cigim
ben alıştım artık eskiden deli oluyordum...geçen sene sinirlenip 6 ay girmedim+yeni kullanıcı aldım belki bana kıl oldular diye sebebini bilmiyorum neden yorum yapılmadıgının gerçekten ama burası böyle ilginç bir yer
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Nightmarex, göndermis oldugun konulara baktim da birkac tanesi disinda aslinda hepsine mesaj eklenmis. yoksa forum olarak "hadi sunun konularina mesaj yazmayalim" diye bir takim ortak kararlar almiyoruz
troddler'in dedigi konu hakkinda ya bilgimiz yoktur ya da ilgi alanimiza girmiyordur. @kernel32.dll: kullanmadigin 2. kullaniciyi silelim istiyorsan? normalde birden fazla kullanici ile foruma kayit olunmasini istemiyoruz.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!