|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
bilgisayardan anlamayan insan cd doldurursa:)
web sayfalarını hazırlamam için şirketin kataloğunu cd'ye çekilmiş halde gönderdiler:) 2 CD dolusu resim:) buraya kadar herşey normal derkeenn:)) nasıl yapmışlarsa, her resmin 2 kopyası birisi 16-19 MB arasında diğer resim 4-5 MB:)) nasıl olur dedim açtım resmi, pantolonun orjinal boyutlarında resmini çekmişler dijital fotoğraf makinasıyla:) --orjinal boyut derken:)) yukarıdan aşaıya 2 ekran soldan sağa 3 ekran'ı buluyor:))--
@Airties Kablosuz İletişim Mesaj Atlantis tarafından 24.03.2002 (15:39) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
O gene iyi
Bana ajanslardan gelen cdler daha kötüüü
Elemanlar mac ile çalışıyorlar. Tabiki akıl küpü arkadaşlarda Cd yazarken mac uyumlu olarak yazıyorlar tabiki ben onu pc de açıncaya kadar akla karayı bir birinden güzelcene ayırıyorum... Yada ayıramıyorum cd içersindekileri göstermiyor... Yada bir resimi tiff olarak yolluyorlar 50-60 mb aç aça bilirsen açıyorsunda makina haşat oluyor...
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
@Atlantis: O kadar büyük nasıl çekmişler anlamadım doğrusu ;)
@stNonStop: Mac-PC dosyaları arasında problem yaşarsan "MacDrive" adlı bir program var. Kullanmanı tavsiye ederim. Mac Cd'lerinin üzerine Apple iconu yerleştiriyor. Uyumlu dosyaları varolan programlarla açabiliyorun. Gerçekten çok başarılı
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Walla bende bir bilsem
Walla bende bir bilsem o kadar büyüklükte nasıl tarıyorlar. Yalnız amacamlar yanlış hatırlamıyorsam poster gibim bişeyi taramışlardı. D&R ile ilgili A3 tarayıcı kullanıyorlardı da. Herhalde birde orjinal boyut olsun diye herhalde büyütmüşler...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!