|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
http://www.deathclock.com Ölüm tarihinizi söyleyen bi site (yani tabiki sallama ama) Aha benim ölüm tarihim: Thursday, February 13, 2059(for turısts) Perşembe, Şubat 13, 2059(buda Türkler için) Cenazeme beklerim
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
shalala cigim nasil inanirsin buna? ve üzülürsün yarin cikinca? hay allah saka yapiyorsun herhalde. Hem ben 2050 yilina kadar falan yasamak istemezdim yahu, ne gereke var surda 2 yil daha ooo çok bile cidden bak :-)) keyfine bak inanma buna
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul/Türkiye
|
2046... Hmm
İyi ya, adam olana çok bile..."Herhalde aynı gün doğanlar hep beraber vefat ediyorlar" görüşünü sevgi gösterileriyle karşılıyorum. eXe-LaNcE'a gerçekçi yaklaşımından dolayı şükranlarımı sunuyorum ![]() Bu arada normal insan ile kötümser insan arasında 20 yıllık yaşam süresi farkı varsa zaten gülerek karşıladığım bu sitenin karşısına geçip kahkaha atarım... Yaşasın kötümserlik, yaşasın en kötü ihtimal! )<!--[Bu mesaj Ozzy tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (10 Ekim 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
alla alla bende denedim acaba dediğin gibi farklımı çıkacak diye ama aynısı çıktı.
(bu arada aftermath sen izmirde olduğuna göre kaf kaflı mısın yoksa göz göz mü yoksa benim gibi bi ilgisiz mi?) ayrıca yarın öleceğimi öğrensem üzülcem demedim ki belkide dedim ama yani o pisikolojik dururmu düşünün. ![]() ha bide unutmadan JarusaLem helvanda fıstıkda olsun ha böyle sıcak sıcak üstünde dumanlar tütüyor off bea gidip helva yapayım bari. ![]() ------------------ haha guess it's a slim shady in all of us........ f*** it let's all stand up (by EMINEM) |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!