|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
israil ve yandaşlarının çıkardığı ve bir kaç provakötörün destekleyip büyüttüğü bu olayları kınıyor,ve sitemi karartıyorum ... arkadaşlar;maksadım,siyaset değil tamam bu forumda buna benser şeyler yazamayız ama lütfen yaaa bu foruma katılan kişileir tanıyorum ... susup kalacak , bu olaylara öle uzaktan bakacak insanlar değilsiniz en azından bir siyah çizgi koyalım indexlerimize..lütfen zoque umarım bu konuyu kilitlemessin... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Ben olayı siyah beyaz görmüyorum. İki taraftaki şovenist kesim, barışçı kesimden daha fazla. Ve şovenistler birbirlerinden beslenerek büyümeye devam ediyor. Olan insanca yaşamak isteyenlere oluyor. Sayfamı ne siyahtan, ne de beyazdan yana koyacak değilim. Bu konuda başka mesaj da yazmayacağım.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
olay şovenizm bile olsa o masum çocukların ve sivil insanların ne suçu var sorabilirmiyim?
bizim ülkemizin kurtuluş savaşında bize yardım edenlere biz niye sırt çeviriyoruz sorabilirmiyim? duyarlılık mı? duymamazlık mı? ben sadece bir tepki gösterin bari demiştim..yapacak bir şeyiniz yok en azından sitelerimizde siyah bir çizgiyle bu olayı kınadığımızı belirtelim.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
gönderdigim mesaji ve bu mesaja yazilan 2 yaniti, yanlis anlamalardan dolayi siliyorum. konuyla ilgili daha fazla yorum yapmak istemiyorum. isteyen istedigi sekilde olaylari protesto edebilir.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
çok yanlış bir şey yapıyorsun bence zoque.. seninle yüzyüze tanuşmış değilim , kişiliğin hakkındada pek fazla bir bilgiye sahip değilim ama
first:forumları kilitlemen ve orada ibreti alem gibi bırakman,(işte bakın bu yanlıştı bende kilitleidm aman sizde böyle yanlış birşey yapmayın sizinkinide kilitleirm resil ederim gibilerden)yani kapat daha iyi değilmi ama ?? rencide ediyorsun alalen :=(( second:bir mesaj yazıyorsun , görüşlerini açıkça belirtmiştin.. bir yanlış anlaşılma yok ortada...niye kendine ters düşüyorsun ki buna gerek yok onlar senin görüşlerin bak şöyle bir söz var... bilmem duydunmu daha evvel... -laf ağızdan dökülür,söz kalpten çıkar... tamam kendininkini siliosun benimkini nie sildinki?* sansür mü yoksam? :=)) RTÜK :=)) pP SANA HİÇ KIZMADIM merak etme... tamam sen bu sayfaların webmasterisin buranın düzeni senden sorumlu.. sana hak veriom . ama lütfen yaa bari sanal alemde bırakın düşüneyim ve söyleyebileyim dilimi bağlamayın.. ------------------ uzatınca ellerini tutabilmektir güneşi aşk ve kucaklamaktı o tüm sıcaklığıyla... www.geocities.com/darkonline www.kursunkalem.net |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
çok yanlış bir şey yapıyorsun bence zoque.. seninle yüzyüze tanuşmış değilim , kişiliğin hakkındada pek fazla bir bilgiye sahip değilim ama
first:forumları kilitlemen ve orada ibreti alem gibi bırakman,(işte bakın bu yanlıştı bende kilitleidm aman sizde böyle yanlış birşey yapmayın sizinkinide kilitleirm resil ederim gibilerden)yani kapat daha iyi değilmi ama ?? rencide ediyorsun alalen :=(( second:bir mesaj yazıyorsun , görüşlerini açıkça belirtmiştin.. bir yanlış anlaşılma yok ortada...niye kendine ters düşüyorsun ki buna gerek yok onlar senin görüşlerin bak şöyle bir söz var... bilmem duydunmu daha evvel... -laf ağızdan dökülür,söz kalpten çıkar... tamam kendininkini siliosun benimkini nie sildinki?* sansür mü yoksam? :=)) RTÜK :=)) pP SANA HİÇ KIZMADIM merak etme... tamam sen bu sayfaların webmasterisin buranın düzeni senden sorumlu.. sana hak veriom . ama lütfen yaa bari sanal alemde bırakın düşüneyim ve söyleyebileyim dilimi bağlamayın.. ------------------ uzatınca ellerini tutabilmektir güneşi aşk ve kucaklamaktı o tüm sıcaklığıyla... www.geocities.com/darkonline www.kursunkalem.net |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
first:forumları kilitlemen ve orada ibreti alem gibi bırakman,(işte bakın bu yanlıştı bende kilitleidm aman sizde böyle yanlış birşey yapmayın sizinkinide kilitleirm resil ederim gibilerden)yani kapat daha iyi değilmi ama ?? rencide ediyorsun alalen :=(( second:bir mesaj yazıyorsun , görüşlerini açıkça belirtmiştin.. bir yanlış anlaşılma yok ortada...niye kendine ters düşüyorsun ki buna gerek yok onlar senin görüşlerin bak şöyle bir söz var... bilmem duydunmu daha evvel... -laf ağızdan dökülür,söz kalpten çıkar... tamam kendininkini siliosun benimkini nie sildinki?* sansür mü yoksam? :=)) RTÜK :=)) pP SANA HİÇ KIZMADIM merak etme... tamam sen bu sayfaların webmasterisin buranın düzeni senden sorumlu.. sana hak veriom . ama lütfen yaa bari sanal alemde bırakın düşüneyim ve söyleyebileyim dilimi bağlamayın.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!