Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Forum

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 17.10.2000   #1 (permalink)

msecure's Avatar

Yer: Ankara

Eskiden bu forum'a gunde en az 8-9 kere girerdim ...Ama artik malesef bunu 2'ye 3'e indiriyorum!!Nedenmi? Cunku forumdaki bazi kullanicilarin artik bu forumu iyi kullanamadigini goruyorum ben...Bunlar benim dusuncelerim...Heleki yazilan yazilarla gecilen alaylar, hic hos degil...Benim sondaki imzamla dalga gecilmesindeki oldugu gibi...Gecende icq da bu forumdan olan bir kisi ile gorustum..Bana dedigi sey , zoque forumunda kalitenin dustugu idi..Ben tabiiki zoque forumunu cok sevdigim icin oyle birseyin olamiyacagini soyledim...Ama nitekim izledim ve vardigim sonuc ise gercekten kalitenin biraz dustugu idi..Kusura bakmayin ama ben boyle dusunuyorum...Umarim forum eskisi gibi guzellesir...iyi bakiniz kendinize...

Not : O konustugum kisi artik bu forum'a girmiyor..

------------------
Gercekci olun,imkansizi isteyin..!
msecure şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 17.10.2000   #2 (permalink)

Loco's Avatar

Yer: Istanbul
msecure selamlar..

post'a şööle başlıım, inan hiç bi ofensif niyetim yok we fakat 24 saat uyumadıktan soora 3 saat uyuyup kalkmak zorunda kaldım kafamın içinde filler sevişmekte, onun için cümlelerimi güzelleştirmek için peq çaba sarfedemeyeceğim :P

sanırım ilk önce şunu sormalıyım: bi forumun kalitesini ne ile ölçersin?

bence bir forumun kalitesi öncelikle devamlı ziyaretçisi olan kaliteli insanların sayısıyla, yine forum içindeki insanların birbirleriyle olan diyaloglarıyla, yapıcı yorumlarıyla, ve sorulan soruların amacına ulaşmasıyla ölçülür.. Zoque'da ne war, site analizi war, web tasarımı ve internet war.. o zaman bu forumda post edilen kaliteli sitelerin sayısıyla ve sorulan teknik soruların cevaplanabilmesiyle ölçebiliris örnek olarak..

MSecure, senin neye dayanarak kalite düştü dediini bilmiyorum, ama eer 1 kişi sign'ına laf attıysa bunu foruma mal etmemelisin.. ha kişiler arasında olan atışmalardan bahsedersek. Flaming (yabancı forumlarda atışmalara flaming diolar bizdeki çamur atma aslında) her forumda war. Ama asıl çamur olayın içine küfür falan girince olur. Biz de öle bi hadise yok, olacağını da hiç zannetmiyorum. Olay yeterince tatsızlaştığında forum yöneticilerimiz tarafından kitlenmekte zati. (Saygılar, hörmetler )

Göz önünde bulundurulması gereken başka bişi, forumun üye sayısının devamlı artması. Bu çok güzel bişi hepimiz açısından, çoktan seslilik söz konusu. Ama herkes bir deil unutmamak lazım. site analizini örnek wereyim, ben yeni bi tasarımcıyım, sen tecrübeli, x kişi de aşmış bi adam. Benim gönderdiim sitenin kalitesi sizinkiyle bir olur mu? olmaz.. E üye olan herkes te tecrübeli olmadıına göre.. Forumun eski hali daha tecrübeli bir topluluğun oluşumuydu, e haliyle post edilen msglar da daha bi içerikliydi tabyki. Ve fakat şunu da göz önünde bulundurmalıyız, -bence- bi forumun amacı sadece güzel siteler veya son teknolojiye yönelik teknik sorular, yani bu piramitin tepesindeki insanlara yönelik, olmamalı, aramıza yeni katılan arkadaşların da seviyesini ve kapasitesini artırmak, birşeyler öğretebilmek, bilgiyi paylaşabilmek olmalı. Ben tasarıma başladığım zaman TR'de forum yoktu be abi yabancı forumlara post eder fellik fellik cevap beklerdik. Oralarda öörendik bi çok yeni şeyi. forum üyelerinin sitelerine baka baka bişiler kaptık.

Netice itibariyle, herkesin söylediği herkese uymayabilir, arada nahoş laflar da geçecektir, gereksiz insanlar da çıkacaktır (sözüm meclisten dışarı) .bunları foruma maletmemek lazım. Eğer kaliteyle kastının ne olduğunu, bu forumun nasıl kullanılması gerektiğini daha açık yazarsan, hep beraber ne yapılması gerektiğini daha açık tartışabiliriz bence.. 1.Geleneksel Zoque forum Optimization şeyleri... peeeh.. geyiiim yine sigara içiym ben en iyisi

Herkese iyi çalışmalar..
Loco şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 17.10.2000   #3 (permalink)

BLueSNaKe's Avatar

Yer: Antalya/Turkey
Sevgili loco sana katılıyorum. Ben msecure nin imzasına bir şey demedim sadece küçük bir espri yaptım. Sonra bunu özür ile düzeltmeye çalıştım.
Ben bu formda kimseyle tanışmıyorum. Yapmak istediğim böyle küçük espriler ile kendime bir ortam yaratmak bilmem anlatabildim mi?
Ben gerçek hayatta da espriliyimdir. İnsanlarla dialog kurabilmek onlarla biraz samimi olmak için böyle küçük espriler yaparım. Çok ciddi olmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Ve sen msecure benim espri yaptığımı anlamamışsın . Doğaldır çünkü beni tanımıyorsun tabiki bende seni. Yaptığım gerçekten samimiyetlik kurmaktı. Beni anlayacağını sanıyorum. Seni kırdıysam affola. Elin kemiği yokki(yok sa var mı?) tutalım
Sevgiler...
BLueSNaKe şu an çevrimdışı  
Old 18.10.2000   #4 (permalink)

Yer: istanbul,türkiye
imzanla dalga geçildi diye tüm forumu yargılıyorsun anlamadım. ortada iki şahıs var problem ikiniz arasında. forumla ne alakası varki?

------------------
©¿©
VooDoo şu an çevrimdışı  
Old 19.10.2000   #5 (permalink)

msecure's Avatar

Yer: Ankara
oy

Merhabalar...Kalitesinin dustugundeki kelime itibari ile anlatmak istedigim ....Tabiiki cevresel olaylardan dolayi ..Yani insanlari kastettim...Diger forumlardaki olaylar beni ilgilendirmez ben onlari tartismiyorum ...Bu forumu seviyorum ve sadece gozlemledigim seyleri soyluyorum...Sacma sapan mesajlardan tutun bilmem nelere kadar seyler geciyor...Anlatmak istedigim suydu daha dikkatli ayrica sheksper seni tanimiyorum eger espiri yaptiysan anlamadim ...Buda dogal olsa gerek..(ben orda gulumseme isaretide gormedim ayrica) ...neyse madem bizim koruyalim....
Old 20.10.2000   #6 (permalink)

BLueSNaKe's Avatar

Yer: Antalya/Turkey
Beni anladığın için sağol mscecure. Valla baba adamsın.
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

forum

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 17:05.