Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » 22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ KAPINIZI AÇACAK MISINIZ?

Kapalı Konu

LinkBack Seçenekler
Old 18.10.2000   #1 (permalink)
copatlamaz

ben açmıyacağım.

ÇÜNKÜ ilkelce sayılmak istemiyorum.
ben koyun değilim.

ne hakla beni evime kapatırlar?

sabahın köründe tanımadığım bir adamın benim kapımı çalması, evime girmesi mahremiyetime müdahale değil mi?

nüfus (koyun) sayımında bir bayanın kaç tane düşük yaptığını öğrenmek ne kadar doğru? Halkımın sağlığını mı düşünüyorlar dersiniz.

bu sayımda başta öğretmenler olmak üzere çeşitli memurlar görevlendiriliyor. Okullar iki gün tatil... Çocuklarımızın eğitimine engel olmuyorlar mı?

Sayımda görevlendirilenlere sorulmadan görev verildi. Peki niye memurlar, öğretmenler. Ya istemiyorsa... Devletin gücü memuruna mı yetiyor? Bir insanı zorla çalıştırmak, diktatörlük değil midir? (bana sorulmadan görev verilmiş, iptal de etmiyorlar.. gitmiyeceğim, pazar günü uyuyacağım doya doya. verilen cezaya da razıyım, hapisse hapis paraysa para..)

Bu sayımın maliyeti nedir?

Avrupa Birliğinin kapısındayız, peki bu işler Avrupa'da da bu kadar ilkel mi

SİZLERİ DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM.... KOYUN GİBİ SAYILMAYALIM.. HEM SAYINCA BEREKETİ KAÇAR DERLER..

selamlar

Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 18.10.2000   #2 (permalink)

Yer: istanbul
Anlaşılan sen muhalefet adamısın Bir kere tanımadığın o insanları evine alma mecburiyetin yok bu birrrr. Nüfus sayımının amacı ismine bakılıp kanıldığı gibi nüfusu öğrenmek değil ikiii...Amaç doğum ölüm oranlarını, işsizlik ve eğitim durumunu belirlemekten ibaret... Şu zorla görev alma konusuna gelince öyle bir durumda yok istemiyorsan bunu gayet medeni bir şekilde dile getirebiliyor ve görevini fes ettirebiliyorsun... Ayrıca bu zorla görev mevzuna gelince ASKERLİK? derim başka birşey demem Ayrıca kadınların yaptığı düşük sayısı filan demişsin ama öyle ne bir madde ne de konu var... Seni bilmem ama ben bu Avrupa modellemesi vs konulardan cidden rahatsızlık duyuyorum... Zaten bu modelleme ve zoraki idol kılma triplerinden kurtulduğumuzda bazı şeyler düzelecektir...

iyi çalışmalar;
volkan YILMAZ
volkan yılmaz şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 18.10.2000   #3 (permalink)

Görüşlerine katılıyorum, Çin'de bile 1 milyar artı küsur insanı eve tıkmadan sayacaklar, bizde böyle.

Herkesin kanunsuzluğuna saygı duymakla beraber, yazdığın yazı ülkemiz anayasasına uygun olmadığı için forum kurallarına da aykırı oluyor.

Yanlış anlama olmasın, kınadığım birşey yok, sadece hatırlatıyorum.
Balik_Adam şu an çevrimdışı  
Old 18.10.2000   #4 (permalink)

Yer: Kırşehir
copatlamaz a bütün kalbimle katılıyorum gerçekten çok saçma nedense nüfus sayımlarına kıl oluyorum koyun sayar gibi sayıyorlar adamı ayrıca akşama kadar eve tıkılı kalıyorsun ve can sıkıntısından çatlıyorsun... Acaba diyorum bu gibi durumlara bilişim teknolojisi bir çare olamazmı? yani internet üzerinden sayım gibi bişey... Tabi şu etapta bu Türkiyede pek mümkün değil çünkü ev kullanıcıları çok az ama biliyorsunuz internet üzerinden seçim yapıldı (şu anda nerede yapılmıştı tam hatırlamıyorum) Ayrıca bu formun başlığı "Smoll Talk" ve formun bu bölümü insanların kafalarına takılan her şeyi serbestce yazsınlar ve tartışsınlar diye yapılmış o yüzden böyle bir yazının burada yazılmasının hiç bir sakıncası olmadığı kanaatindeyim çünkü bu yazıda her hangi bir siyasi görüş ya da ideoloji ya da dediğin gibi Anayasaya aykırılık falan söz konusu değil. Anayasaya aykırılıktan ancak devletin bütünlüğüne aykırı bir beyan olursa ya da anayasanın temel klozlarına aykırı bir beyan olursa ve bu beyan eylem haline gelirse sözedilebilir. Burada sadece sistemi eleştiri var ve her sistemin eleştirel yönleri vardır ve vatandaşın bunu dile getirmesi özellikle böyle bir ortamda çok normaldir... Kısaca; Katılmamak elde değil...

------------------

eXe-LaNcE
eXe-LaNcE şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Kapalı Konu

Etiketler

misiniz , acacak , kapinizi , gunu , pazar , eylul

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 16:26.