|
|
#1 (permalink) |
|
|
Ne zaman elektronik bir alet alsam içinden küçük bir poşet çıkıyor; üzerinde Don't eat! (Yemeyin!) yazısı. Poşetin içinde işlevini anlayamadığım garip, küçük bilyecikler var. Tek bildiğim bu bilyecikleri yememem gerektiği. ![]() Geçenlerde babam matkap aldı, onun içinden de çıktı bu bilyeler. Babam ne olduğunu sordu, ben de ona "Bu torbadakileri yememesini söyledim!". Bana garip garip baktı tabi, ben söylemesem de babam o poşeti fondip yapacak değildi. İşlevini sordu, kemküm ettim, kaldım. Zaten başka birşey daha sordu, onu da bilemeyince, babam yeni gol kaçırmış Inter'li Hakan Şükür'e bakarmış gibi umutsuzca omuz silkeledi. ![]() Ne yahu bu? Niye koyuyorlar bunu? Sadece elektrikli aletlerde değil, geçenlerde yeni bir yüzme gözlüğü aldım, onun içinden de çıktı, "Don't eat!". Kıllığına mı yapıyorlar? Adem ile elma öyküsüne döndü iş, bi gün açacam poşeti, yutacam hepsini. ![]() Yine foruma yeni bir ufuk açtım, kendimi tebrik ederim. Kalın sağlıcakla. Bilenler söylesim emi.NOT: Sakın onların yenmeyeceğini söylemeyin, biliyorum!!! ![]() <!-- [Bu mesaj Balik_Adam tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (18 Ekim 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
kendimle gurur duyuyorum çünkü onlardan yedim hiç tadı yok valla bi zararınıda görmedim(yoksa zayıflığım ondan mı kaynaklanıyor)
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Sağol Cem. Aklıma takılan bi soru daha var. Bu diş macunları tüplerinden nasıl çizgli çıkıyor.
![]() Bunu da bilirsem ererim artık. ![]() Yardımcı olan ve olacak herkese teşekkür ederim. Ben de size plastik kola bardaklarından örümcek yapmayı öğretirim. Çok kolay, sakın yapamayım demeyin, uğraşınca oluyor.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
bulmak için baya uzun süre harcadığım bir soru
yaw şimdi nasıl anlatsam resim gönderebilsem neyse bi deneyim anlatmayı:
hani o kapağın takıldığı böyle vida gibi yer varya işte hemen oranın altında eğimli bir yer varya işte orda o çizginin rengindeki (ne renkse) maddeden var o vida gibi yerin içinde çizgiler var işte bayaz macun ordan çıkarken orayla temas ediyor ve de işte size çizgili macun (anlamdıysan maile resim göndereyim)
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!