»
Hangi Okula Gidiyorsunuz ve Başınızdan Geçen Komik Olaylar
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
ben ilk günümde (bahçelievler anadolu lisesi), tuvaletim geldi (normalde her zaman gelir ilk güne özel değil) ama okulu bilmiyorum tabi, girdim gördüğüm ilk fayanslı yere, şans eseri tuvalet çıktı, ama süper, bizim salon gibi falan acaip lüks yani :P
tam pisuvarda ufacık boyumla (o zamanki boyum), yanıma kelli felli bir amca geldi, "ne yapıyorsun burda" dedi, ben de işiyorum dedim (ki tam o sırada hakikaten bu işleme başlamıştım). çık dışarı hemen dedi.. imkanı yoktu tabi bir süre daha beklemesi gerekti. neyse çıktım ben ama anlam veremedim bir türlü. 4 gün sonra, o amca bütün okula bayrak töreni sırasında bağıran adammış meğerse (lisede öğrendim müdürmüş adı da)
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Kocaeli Üniversitesi!nde İşletme okuyorum ama şimdi aklıma ortaokuldan bi olay geldi..
Okulda hocaların geneli resmen psikopattı, yani dayaktan geçilmezdi bizim ortaokul.. neyse.. Sınıfımızda acayip kısa boylu bi kız vardı, ama çoook kısaydı kız. Bi gün sınıfa müdür yardımcısı girdi, herkes ayağa kalktı, kız da kalktı tabii; ama kız ayağa kalkınca da aynı boyda, müdür yardımcısı "sen niye ayağa kalkmıyosuuunN!!" diye kızcağıza önce tekme attı, sonra yumrukla felan girdi.. En sonunda "yaa sen ne biçimmişsin!" diyip gitti.. Şimdi pek komik gelmiyo ama o zaman çok gülmüştük
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
durun size bişey anlatiim
lisedeki ilk senem.Din öğretmeni arkadaşımın sınıfına dalıyo.Adamın fermuarı açık en ön sıranın önünde bişeyler anlatıyo.Tabi o sırada kızlar oturuyo.Hocayı uyarıyolar.Hocam fermuarınız açık felan.Adam hemen sınıftan çıkıyo tekrar girdiğinde -insanlık hali işte oluyo böyle şeyler. tamam bu okadar değildi ama şimdiki daha komik. Öğrencinin birini marka giyiyo diyre müdür çekiyo ( bu arada tikky leri hiç sevmem ) işte olum ne giyon felan.Çocuk müdüre giyerim felan diyo.Müdür delleniyo.Çocua tokatı koyarken ceketin marka gözüküo da da da daaaa Pier Cardin (nası yazılıyosa ) ![]() walla daha çook çooook komik olaylarda varda burda yazılırsa pek komik gelmez .... yani yaşamak gerek
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
Hhe
Hhe bu sene çok kar yağdı biliyorsunuz...Okulda kar savası felan.Bu arada hocalarda aralara karışmış..Biz kar savaşı yaparken hocaları farkettik ve yaklaşık 300 kişi 30 hacaya daldı içeride sıkıştırılan hocalar donlarına kadar islatıldı yukarı çıkarken kulaklarından düşen karları gördüğümde çok gülmüştüm.....
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
ted ankara, ib-prep'teyim.
aklıma gelen son şey, fizik deneyi için tuz gerekiyordu, kimya lab.ına gittim, IB-1'ler portfolyoları için deney yapıyolardı. seslendim 'tuz ne tarafta bulabilirim?' diye, içlerinden biri bana uzaylıymışçasına baktı, önündeki kitaba göz gezdirdi, ve söylendi 'NaCl, sodyum klorür, halk arasında tuz da denir' diye.. tuzu kafeteryadan temin etmek üzere kaçtım ![]() acaba benim de mi sonum böyle olacak?
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
bende dogus un'de okuyorum.. sanırım yukarıda olmam gerekirdi ama çömüz işte