Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Hangi Okula Gidiyorsunuz ve Başınızdan Geçen Komik Olaylar

Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 04.05.2002   #1 (permalink)
gilgalad

Hangi Okula Gidiyorsunuz ve Başınızdan Geçen Komik Olaylar

Hepimiz bu kötü sistemin bir parçasıyız.Okullara istemeye istemeye gittiğimiz zamanlarda olmuştur.Fakat en iyi destekçilerimiz olan arkadaşlarımız hep yanımızdaydı ve onlarla çok komik olaylar yaşadığımız olmuştur.Bu bölümde sizin başınızdan geçen veya duyduğunuz okul efsanelerini yazıcaz...

Ben Çağrıbey Anadolu Lisesi'ne gidiyorum...Lise 3

Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 04.05.2002   #2 (permalink)
ZORBA

ZORBA's Avatar

Yer: İstanbul
Birincisi sanırım konuyu yanlış yerde açtın. Neyse anlatayım bende;

Abant izzet baysal üniv. okuyorum 2 senelik okulu 5 seneye yükselttim. Ama 2 senelik okulda en fazla 4 sene okuyabilirsiniz ve idarenin yanlış uygulamaları saysinde 5. seneyi okudum yarım dönem ders aldım harç yatırdım sonra bunlar geçersiz sayıldı bende tekders sınavlarına girdim 1 i hariç hepsinden geçtim kalan dersten kopya muamelesi gördüm hakkımda soruşturma açıldı 1 ay uzaklaştırma aldım. Hocalar arası çıkar ilişkisi yüzünden benim ve bazı hocalar için soruşturma açıldı bazısının siciline işlendi okulda müdür genel sekreter ve müdürün yanında yer alan hocalar benden nefret ediyor.

Diplomanı al senle görüşecez diyolar kavga edecez diyorlar bakalım ne olacak. Okulun tarihine geçtim yüksek okul ve merkez kampüs birbirine girdi rektör okula geldi hocalara dikkatli olmazsanız gidersiniz dedi.

Komik mi ? Değil acı hemde çok acı
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 04.05.2002   #3 (permalink)
Kudak

Kudak's Avatar

Yer: izmir
Ben şuan Karşıyaka Anadolu Lisesindeim (izmir)

en komik olay 2 hocanın başnıdan geçen olaydır herhalde.
bitanesi yanlış sınıfa yanlış zamanda girip çıkarken kafasını içerde unutup kapıyı kapatan bir hoca (çok kopmuştuk)

diğeri ise sınav sonuçlarını okuyan bir hoca. adam kim bu salak ismini yazmayan dedi. sora neyse 70 almış dedi sora allahın salağı kırmızı kalemle yazmış dedi. sorada yakın gözlüklerini taktı ve sölediği kelime " aaa cevap anahtarıymış çocuklar "

böyleleriyle uğraşıyoruz işte ehehe
süper ama ya
Old 04.05.2002   #4 (permalink)
sLYsHARk

sLYsHARk's Avatar

Yer: Istanbul
C00101100

Besiktas Ataturk Anadolu // Lise son

Mudur yardimcilari filan bilgisayarla ilgili bir sorunlari olduklarinda; bilgi islemci abimizi degil, beni cagiriyorlar.
sLYsHARk şu an çevrimdışı  
Old 04.05.2002   #5 (permalink)
sLYsHARk

sLYsHARk's Avatar

yeni farkettim de.. bu mesaj neden site analiz(i) bolumunde?
Old 04.05.2002   #6 (permalink)
Kudak

Kudak's Avatar

Yer: izmir
ehehe coskun, aynı şey banada oluyor. okulun bilgisayar ağını bana kurdurttular ve her derste muavin çağırıyor. olm mavi ekran çıktı yine diye bir keresinde dalmıştı sınıfa...
Old 04.05.2002   #7 (permalink)
sLYsHARk

sLYsHARk's Avatar

C00101100

ehehe cok iyi yaw

(bu mesaj "small talk" bolumune tasinsa fena olmaz hani!)

Mesaj sLYsHARk tarafından 04.05.2002 (12:32) yeniden düzenlendi..
Old 04.05.2002   #8 (permalink)
blackinwhite

blackinwhite's Avatar

Yer: Istanbul, Türkiye
en komik durumlarım ya kızlarla ilgili yada ineklememle ilgili olmuştur.

olmuyacak aşklara yelken açmak var ya, öyleyim biraz. Eliminin altındakini görmeyip sık sık başka başka tiplere sarkıyorum.

o yüzden de baya bir komik durumlara düşüyorum yani, bu konuda pek şanslı değilim galiba.

aha itiraf ettim işte

derslere gelince, doğruya doğru çalışıyorum. bu sene bitecek mesela, bölümü dereceyle bitirmiş olacağım. (bitirme tezini henüz vermedim gerçi, son anda bir terslik te çıkabilir. )

bu arada Yeditepe Un. 4 sınıf.
blackinwhite şu an çevrimdışı  
Old 04.05.2002   #9 (permalink)
Icetin

Icetin's Avatar

Vatan Anadolu Lisesi 9.sınıfa gidiyorum ,

Adnan adlı bir arkadas bizim gruptan , sagolsun gulmekten kırıp geçiriyor yaptıgı salakca hareketlerle

Dun resmen karın kası yaptık gülmekten , once fizik dersinde hoca bunu tahtaya kaldırdı , defterinde yapmış soruyu , tahtada bişeyler denedi çözemedi . . .

2.ve en manyagı , iki tane masa yı yanayana getirip aralarına girdi ve tutunup kendini havaya kaldırdı , duvarlara basarak 360 derece kendi cevressinbde donecekti rahat bi 2m yukseldi sonra sn den daha ksıa bi zamanda gummm die bi ses geldi
bi baktım bu yerde yatıo hareketsiz , once gulemedim hiç kıpırdama tyoktu korktum oldu die , sonra gozlerini açtı ve " allah alah neden belim hiç acımadı" dedi . . . o anda yarıldık zaten sen kalk duvarda yurumeye çalış ve çott die in aşşaa . .
Old 05.05.2002   #10 (permalink)
fleXin

Yer: İstanbul
ben ataköy cumhuriyet lisesine gidiyorum (lise 2)

valla başımdan hergün komik olaylkar geçiyo ( yani bana göre)

etrafımda bi sürü neyin ne olduunu bilmeyen çocuk var.Adamlar bilmedikleri şeyler hakkında konuşmaya bayılıyo.Kardeşim o ööle diil bööle diosun annamıyolar
fleXin şu an çevrimiçi  
Yanıt

Etiketler
olaylar , komik , gecen , basinizdan , gidiyorsunuz , okula , hangi

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: