Zoque.Forum
»
\~/Zoque\~/
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#5 (permalink) |
|
bu forumun aslinda birde ait oldugu sitesi var
bircok kisi sadece forumla ilgilendiginden siteyi kimsenin pek umursadigi sanmiyorum. http://www.zoque.com/tr/kunye/ ise zoque nin okunusu ve anlami ile ilgili kisa bir yazi var, oradaki fotograf ise benim hapisane cikisi cektirdigim ilk fotograflardan bir tanesi var ![]()
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
bundan yaklaşık bir sene önce zoque Istanbul toplantısında yaşadım bende bu çileyi..
herkes zokuu diyor gibi gelmişti bana. en basit cihangir zokuuu diyor mesela (kaba tabirle). ama geneline baktığınız zaman kullanıcılar zoküü diyordur değil mi arkadaşlar..? ![]()
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben Zokue diyom
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Yav bende zokue diom
Ayrıca zoque ye şeyi diicem merak edip 4 kez bakmıştım www.zoque.com Sebep ise Ben forum la tanısmıstım bu sitede arkadasım yanıma geldiğinde bana sadece Vbulletin kısmını actı ve o şekilde kalıp devam etti Sık kullanılanlardan yazmadan giriyodum falan da sonradan merak sardı tabi bi bakim falan dedim. Ki ahminimce bi çok kişi bakmamıştır zoque nin indexine E birazda hak vermek lazım856,496 Bu kadar konu geçiyo burda ve 2,589 bu kadarda üye var herkes acele acele bişeyler soruyo cevap gelince tahminimce oh be cevap geldi tamamdır. Kapatıyo.!! Bu sebepten Fazla kişinin yada %20 yada %40 ının belkide dikkatini çekmiyo index yada ben öyle düşünüyorum. Hem hangi sayfaya baksak grafik yada forum yada bi ASP ile ilgili adam Direk zoque yi yazmış ama indexin linkini vermemişki Vbulletin'in linkini vermiş iş bitmiş.. Bu biraz garip. |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!