|
|
#1 (permalink) |
|
|
forum icin bir cagri...
Sayin adminlere seslenmek istiyorum... forumda bir tutorial (özellikle flash icin) kismi acmayi düsünmüyormusunuz. isteyen oraya tutolarini gönderir, aratarak isteyen istedigi tutoyu bulabilir. bilmem ne dersiniz..... forumdakiler ne düsünüyor tabii bilemem.... www.projectzone.de |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
bunu istekler düşünceler bölümüne atsaydın çok daha iyi olurdu..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
merhaba yüksel, bizler su an islerimizden yogunlugundan dolayi böyle bir tutorial olayina girebilecegimizi sanmiyorum. ama üyelerden yaptiklarini paylasmak isteyenler olursa böyle bir bölüma acabiliriz. hatta forumun attachment özelligini acip bir takim .fla larin forumda saklanmasini ve download edilmesini de saglayabiliriz.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
anliyorum....
"...böyle bir bölüma acabiliriz. hatta forumun attachment özelligini acip bir takim .fla larin forumda saklanmasini ve download edilmesini de saglayabiliriz... " bende bunu demek istiyorum.
...ya zaten , forumdaki arkadaslarin ellerinde bulunan tutlari, bir yerde sistematik bir sekilde fla lari ile beraber, saklanacagi yani arayinlarin oraya yönlendirlebilecegi bir ortamin olusmasi... tabiki sizlerede hak veriyorum. ama dedigim gibi elimizde buluban tutlari, veya gelistirilmis tutlarin forumdakilar tarafindan kullanima sunulmasi... bence bu yapilabilir. sizlerin aslinda öle fazla bi zamaninida almaz bence. ilgiye tesekkür. yüksel |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!