|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
vallaha yediğimiz gol söylediğim gibi tamamen sol kanatın boşluğundan kaynaklandı maçın başından beri dikkat ettiyseniz, sol kanat tan cok atak yptılar ne kadar %75 lik pozisyonları kaçırdılarsa hiç bi şekilde ders almadılar. Çin' i kısmetse diyorum inşallahıda kalmadı bu işin kısmetse yeneriz..
Ayrıca şunuda söylicem Yazık o kadar reklam filmi çekimlerine hakkten. Coca cola nın yaptıgı o reklamlara acımak lazım diye düşünüyorum. Tabi bu Çin maçı sonu belli olucak.. |
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
şenol güneş gibi bi adama bu takımı verirseniz böyle olur tabi. ne taktik var sahada ne bişey. son on dakika zaten topu ileri vurmaktan başka bişey yapmadık, gol geliyorum dedi. benim anlamaığım şey niye tek forvetle oynadığımızıdr. hakan tek başına bişey yapamaz bunu tüm türkiye biliyo. hakan defans oyuncularını peşine takacak, diğer santraforda işi bitirecek... işte şenol güneşin bilmediği ama tüm türkiyenin bildiği en kolay taktiktir bu. allahtan adam son dakikada boş kaleye atamadı da, umutları son maça bırakabildik.. yoksa çoktan kupaya elveda demiş olacaktık..
|
|
|
#15 (permalink) |
|
golü yiyene kadar gayet iyiydik. golden sonra futbol oynayamadı milli takım. şimdi bu maç alınsaydı es kaza acaba şenol güneş için bu kadar konuşulacak mıydı? hayır. biraz hayal edin. onun trabzonsporda başlayan (ya da neredeyse) macerası efsaneleştirileckti vesaire. golü atana kadarki oynanan futbolun taktiğini de şenol güneş verdi, yendikten sonra da... olayın sadece şenol güneş'in üzerine yıkılması sadece tatmin olayı. ilk maçta da hakeme giydirmiştik. bakalım bir dahaki maçta kime kesilecek fatura. ve eğlence için oynanan-izlenen bir spor dlını bu denli bir trajediye dönüştürmenin anlamı ne. sonuçta adamların futbolu bana keyif verdi. yenilsek de yensek de bana giren çıkan yok demi ama
bu malzemeden bu kadar iş çıkıyor. ha hakem beğenilmedi felan, neymiş ülkesi bilinmiyormuşmuş da... eee senin ülkenin adı biliniyor da niye yok hiç hakemin demezler mi adama? futbolcusuyla, yöneticisiyle, spor yazarıyla, teknik adamıyla şaibeye, çete ve çıkar ilişkilerine dayalı bir futbol ligine sahipsin. bu daha büyük bir dert değil midir bundan?
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
) Kesinlikle doğru.. Herkes olaya dışardan bakıyo. Atmosferi birde orda olup yaşamak lazım. Çok biliniyosa gitsin herkes oynasın o zaman futbol zor iş..Bu arada Basın futbolcularımızı cok sıkıştırıyo. İzledinizmi bilmiyorum hakan ve emre nin konusmaları falan. Neyse Ben yinede milli takımın başında Fatih TERİM'in olmasını isterdim.. |
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Turu geçecez gibi görünüyor. Birkaç daha başarılı sonuç aldığımız zaman görün siz şenol güneş efsanesini
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
Costa Rica 2-2 Brezilya --
Bunu görünce aşırı şok oldum gerçekten biticektim.. Neyse arkadaslar cok sevinçliyiz.. Bağdat Cadde sinde ufak bi kutlama oldu ona gittik cok eylendik.. İkinci turkca Rusya yada japonya ile karşılaşıcaz büyük ihtimalle.. Bence bu kadar yol katetmişken 48 yıl aradan sonra gücümüzü göstermeliyiz.. Ölümüne TÜRKİYE
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!