|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben sahada mahllede takımı gördüm gibi heralde yok Türk mİlli takımımıydı sahadaki
böyle olmaz ya inanmak istemiyorum Türkiye böyle oynamaz ya yanlış gördük biz Şu Avusturya maçındaki oyunu bir oynasak değil brezilya yı dünya kupasını kazanabiliriz ahh okan sakat makat çık oyna ne olur sanki yıldıray bre maçından sonra havaya girmiş şaban şükürün top sırtına çarpıp adamın önüne düşüyor komik dik açıkcası costa rica içine bir kapanıyor geç geçebilirsen bizimkiler ise sanki yaylada top oynuyor hepsi bir yerde bre maçındaki gibi elini kolunu sallaya sallya cezaalanındaçini farklı yenmemiz lasım Bre de kostarikayı yenmesi lasım ZOR
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
1. golü atınca koşmamaya, golü yedikten sonra tekrardan koşmaya başladılar.
altı üstü 90 dakika oyun oynayacaklar, ne diye adam gibi oynamazlar anlamam. ha bi de, yan hakemler o kadar çok hata yaptı ki, eğer costa r. için verilmemesi gereken ofsaytları vermeselerdi, costa r.'a bize 2-3 tane gol de atabilirdi.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Ya ben ŞEnol güneşe kıl oluyorum ya. oyuna yedek adamı son beş dakkada 10 dakkada sokuyo ya. Lam allah girse napabilir son 5 dakkada
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!