|
|
#1 (permalink) |
|
windows(2000)'ta renk düzeni
Windowsunuzun Masaüstü - Özellikler>Görünüm sekmesindeki renk düzenlerini hepiniz bilirsiniz. Bu renk düzenlerinde kendi yeni düzenimizi oluşturduk ve kaydettik. eee peki bu düzen nereye kaydediliyor? Bilenlerin sayfanın alt bölümündeki mesaj kutusunu doldurup mesajı gönder butonuna tıklamaları rica olunur Not: Benim şahsi problemim win2000 için geçerli olup diğer kullanıcılarında faydalanabilmesi için, (varsa öyle bir durum) diğer win9X serisi içinde cevaplanabilmesi tercih sebebidir. Mercy
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
ben bu kayıtların registryde tutuldugunu biliyorum, onun haricinde bir dosya olarak saklanıyorsa hic haberim yok o zaman.
registry dosyasını sorarsan, *.dat li bir dosyaydı ama ismini unuttum. bir ara bakar soylerim
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: .
|
register da saklanir onlar
HKEY_CURRENT_USER/Control Panel/Appearance rededit run edin, menuden bilgisayarinizda, yeni kayedtiginiz ismi menuden "ara" opsiyonu ile arattirin..
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
registry ile alakası olmayacakta ne olacak.
Aslında regitry den korkmamak gerekir.o zaman registry nin gizemini cozer, sorunlarımızın cogunu ordan cozeriz. en fazla bir format atarsın ![]() Arkadas dizinini vermiş zaten. Ordan bakabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Teşekkür ederim.
Amacıma büyük bir ölçüde ulaştım. Ancak küçük bir sorum daha olacak şimdi... peki bu renk düzeni dosyasını başka bir bilgisayara girişini yaparken , işletim sistemi için bir kısıtlama varmı, mesela w2000 ile ithal edilen bir renk düzeni w98de çalışabilirmi?
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: .
|
win98 ile win2k nin gorunum reg key si ayni yerlerde ve bunlar ayni formatta yazilmis key ler..ayni sey iki OS tede calisir..ama ayni performance vericek diye yuzde yuz luk bir oran yok..yani renklerin bazilari birbirini tutmayabilir...veya windows 98,ME,2000 de...active bar a iki ayri color verebilirken, NT de tek color verebiliyorsun..ama genelde hersey identical
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!