Zoque.Forum
»
denemek istiyorum...
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
????? Neyi ?????? Neden ????
![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: denemek istiyorum...
2002 deki cesaretime hala şaşıyorum, zoque macerasının mecrasına böyle cesur bir adımla dahil olmaktan gurur duyuyor, çok zamanda az mesaj yazmaktan hicab ediyorum. neyse efenim tüm bu laf-ı güzafın sebebi imza metnimin görünüp görünmeyeceğini deneme düşüncesi. ilerde bir gün avatar yaparsam kendime bu konuya dönmek kaçınılmaz olacak zannederimm..
bu girşimimle forumda ampirik bilgiye değer veren insanlardan biri olduğumu ortaya koyuyorum galiba, neden sonuç ilişkisi içerisinde temkinli adımlarla ilerliyorum... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: denemek istiyorum...
bu denemeden çıkardığım sonuç şudur ki, imzanızı aktif hale getirdiğiniz vakit yeni bir mesaj eklemeniz gerekmemektedir çünkü forumun algı kapıları ardına kadar açık sizin yaptığınız her hareketi takip etmekte, senkronize bir şekilde size yansıtmaktadır bunu. biraz çarpıtarak şööle bir şey yazıcam bu durumda "denemekle bulunmaz ancak bulanlar deneyenlerdir"
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!