Zoque.Forum
»
is sözlesmesi
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
İsteyenin bir yüzü kara diye bir laf var bilir misin bilmiyorum?
İstediğin kadar istemekte özgürsün, veren olur mu peki? Bence hayır :P Enflasyonun temel ihtiyaç malzemelerinde % 120 olduğunu düşünerek en az %100 maaş isteyebilirsin. Ya da senin işini daha ucuza yapmaya talip senin kadar yetenekli olma ihtimali olan işsizler ordusunu düşünerek zam neyime karnım doyuyor da diyebilirsin. % 0 da mantıklı görünüyor yani. Şu an aldığın maaş, şirketteki görevin, çalıştığın şirketin mali yapısı, sektördeki yeri, diğer çalışanların maaşları, diğer çalışanların almayı düşündükleri zam oranı daha sağlıklı bir oranda karar kılmanı sağlayacak etkenlerdir. Unutmaman gereken önemli bir nokta da zam verilmez, alınır ![]() Kolay gelsin !
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
haklisinda....
..acaba almanya sartlarinda nasildir tam bilmiyorum.bilen varmi
6 aylik deneme sürem vardi, ve baslangic icin iyi bir ödeme yapiyorlar, eger birde su andaki krizi düsünürsek. ikinci nokta. ben yasamis oldugum sehri terk ederek(berlin) su anda bulundugum yere geldim cok kücük bir sehir. insan depresyona girebilir(isvicre siniri) yani bayagi uzak bir mesafe. ayrica: benim su andaki sefim bana teklif getirdi, bana kendi firmalrinda calisip calismayacagimi sordu bende kabul ettim. berlin den sonra burasi fazla cekilmiyor. naapacagimi sasirdim. berline geri dönmek istiyorum ama, oradada issizlik diz boyu. calismis oldugim ajansdan aslinda bayagi memnunum ama sehir insani kahrediyor. ve bi de buna her ay berline yolculuk ettigimi düsünürsem ki her gidis bana en azindan 300-350 € patliyor. yanii.... ![]() |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!