|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Cok uzun yazdim musait degilseniz baska zaman okuyun!!
Merhabalar Forumu cok okurum ama fazla yazmam bugun cok sinir bozucu bir olay geldi hatta iki olay basima geldi bunu anlatmak istiyorum internet le direkt bir ilgisi olmamakla birlikte ahlaki olarak benzesen yonler bulabilirsiniz eger dusunur iseniz. Fazla uzatmadan soze giriyim. Geceleri cok uzun ve yorucu programlama isim oldugu icin gec yatiyorum gunduzleri de maglum ssaat 12 den once kalkmiyorum. Bu sabah saat 9 gibi telefon sesi ile uyandim ailevi bazi saglik sorunlarindan dolayi acmaya mecbur oldum tanidik bir numara da degil di bir insan ile konusmayi beklerken tak karsima Turkcell Odemeli CELL cikti biri beni ariyordu ve odemeli ariyordu. Saydigim sebeplerden dolayi kabul ettik ne yazikki sonra karsima Argo konusan bir vatandasimiz cikti ve ismimi filan sordu ben de uyku sersemi konusuyorum adamla catir catir iste nerdesin filan 10 sn bu uyku sersemligi ile konustum sonra siz kimsiniz dedim demezmi bana 10 dakika once cagri biraktiniz diye o zaman afyonum patladi terbiyemi bozmadan kardesim bak ben uyuyordum yeni kalktim dalgami geciyorsun filan diyorum adam gayet piskin ve emin bir sekilde bana yok cagri biraktiniz diye cikisip napicam ismimi kardesim filan diyor. 1 dakikalik bir konusmadan sonra kapattim. Biraz sinirli bir sekilde uykuma ve yatagima geri dondum. Saat 12 gibi kalktiktan sonra calismaya basladim ve saat 6 gibi sabah olan olayin aynisi bu sefer degisik bir numaradan oldu bu sefer tabi cinlik sirasi bende idi kabul etmedim. 5 Dakika sonra ben aradim kim mis neymis diye bu sefer karsima konusabilicek saygili bir yasitim cikti her ne kadar saygili olsada yaptigi affedilmez bir sey idi cunku mazereti can sikintisindan rastgele numara cevirmek mis beyefendinin. Sadede gelicek olursak bir gunde basima iki tane ayni vaka gelince ustelik telefonumu sadece bir avuc kisinin bildigini ve cok sik kullanmadigimi dusunur sek nereden buluyordu bu tipler beni. Hemen Turkcell i aradim ve bu servisi yani en azindan beni bu sekilde aramalarini engelleyebilirmiyiz dedim karsimdaki operator ben boyle diyince bana servisi anlatmaya basladi tamam ok servisin nasil kullanildigini bilmesek te programciyiz sukur anliyoruz bu gibi seylerden dedim `Hanfandi ben sistemi anliyorum ama basima gelenler bunlar ben iki densiz yuzunden bunu cekmek zorundamiyim` oda aynen soyle dedi `o zaman sizde telesekreter ciktiginda 2 nolu tusa basip kabul etmeyin` bende cevap olarak su ornegi verdim `hanfendi siz size gelen postalardan acmadiginiz oluyormu` tabi anlamadi ne alakasi filan var diyor neden insanlar boyle bir sey yapsin diyor` bende peki dedim o zaman su elestirimi not edin ve ilgili kisiye iletin bu sistem amerika da su sekilde calisiyor odemeli ariyacak kisi ariyacagi numarayi girdikten sonra kendi ismini soyadini sesli olarak birakiyor ve GSM operator aranicak kisiye aradigin o kisinin sesini karsi tarfa dinletiyor sonra kabul ediyormusunuz diye soruyor. Bunu yapmak tabiki cok kolay degil ama cok zor imkansiz bir seyde degil. bayan operator de ok ben ileticem dedi gerci iletince bana olumlu olumsuz donmuyorlarmis ama herneyse .. Simdi gelelim sadede sorumlu ve bilincli insanlar ve gencler olarak bu tur sorun yada rahatsiz edici olaylarla karsilastigimizda kesinlikle ama kesinlikle tepkisiz kalmayin cekinmeyin. Unutmayin ki sizin yaptiginiz sikayetler sayesinde bu tip yanlis yada eksik islem hizmet saglayan kisi ve kuruluslar kendilerine ceki duzen vermek zorunda kalicak. Son 6 ayda kere digiturk u telefon la aradim ve en sonunda (cok oynamam ama) digiturk teki tavl;a oyununun Bug i ni duzeltirmeye calistim. Arcelik e Cattle lari hakkinda FeedBack verdim. (cok sagolsunlar telefon ve mail ile arayip tesekkur ettiler ilgileneceklerini soylediler) Bostanci da sahildeki kirik potalar icin 2 kere kadikoy belediyesine mail attim 1 hafta sonra tek cumle ile geri donduler (o bolge ile buyuksehir beediyesi ilgileniyor.) BuyukSehir belediyesine telefonla sikayette bulundum su an onu takip ediyorum. ve 6 yildir heralde telefonda Superonline Operatorlerine hizmet eksikleri oldugunu ne zaman arasam 20 dakika bekledigimi bir paket aktif etmenin 1 saat surmesinin paran ile iskence oldugunu anlatmaya calisiyorum. Son olarak biliyorum cok uzun oldu belki 22 yas icin cok gereksiz ve belki delicene gozukuyor ama lutfen bu tur seylerde sorumsuz tepkisiz kalmayin. Seviyeli ve saygili oldugunuz surece inanin cevap alicaksiniz. Simdi de bununla ilgili internet ile alakali bir fikir aklima geldi mesela proje kisminda goruyorum bazen herkez bir projesi var ve bir seyler yapmak istiyor alin size bir proje ortak bir web sayfasinda ortak olarak kararlastirdigimiz bu tip kurumlara telefon sa telefon mail ise mail ile sikayetlerimizi dile getirelim. Unutmayin ki bugun Turkcell belkide yarim Turk Telekom ertesi gun hosting firmaniz. Sonuna kadar okudugunuz icin cok tesekkurler. (Sikayet Operator e: siteanaliz(i) ne acildiktan 1 hafta sonra ekledim Ticari Siteler bolumune hatta mail attim sagolsun tatilde imis ilgilenemedim dedi ben cevabin icin tesekkurler dedim ama hala unutmadim siki sikiya takip ediyorum ve bekliyorum 3 ayi gecti. Kolay Gelsin.) Birde konu ile ilgili dusunce ve elestirilerinizi yazar iseniz cok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
banada bir gün annemlerle akşam oturuyorken bir kız çaldırdı. telefonu açtım, kız bana canının sıkıldığını ve içini dökmek için rastgele bir numara çevirdiğini söyledi. bana vakit ayırıp ayıramıyacağımı sordu. ancak ailemin içinde o anda şuan müsait değilim demekle yetindim.
garip gibi geliyor ama yapanlar var
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
okuyun , zaman , baska , degilseniz , musait , yazdim , uzun |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!