Zoque.Forum
»
Ev arkadaşı arıyorum :o)
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ev arkadaşı olayı aslında önemli bir mevzu, ben kimseyle geçinemem diye yıllarca (6 yıldır felan) yanlız yaşadım; sonunda iş arkadaşımı ev arkadaşı olarak transfer ettim
Huzurluyuz ama bilgisayar oyunu oynamaktan iş yapamaz hale geldik Bilişimci ev arkadaşının da böyle bir riski var! ehehh.. yine starcraft oynıycaz mesela; halbuki yarınki toplantıya hazırlanmamız lazım neyse.. öyleyken, böyle... Bi de, olayı abartmışsınız biraz bence de.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Bence bu foruma bir post yapılmışsa burdaki herkesin parmak kaldırmadan bişiler söyleme hakkı var. Sanırım herkesin senin açtığı bu konuya post yapmasında forum kuralları açısından bir sorun yok.
Ayrıcana senin kimin ne yapması gerektiğine dair direktif verme hakkında yok. Benim haklarını hatırlatma hakkım sanırım var? O zaman hatırlatırım. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Çevremdeki tüm arkadaşlarım ya evli, ya ailesi ile yaşıyor... Şöyle kafama uygun, beraber oturup iki laf konuşabileceğimiz, zevkleri bana benzeyen bir insan arıyorum. Neyse... Fikirlerin için teşekkür ederim. Mesaj supersonic tarafından 26.10.2002 (08:55) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Hangi semtte ev arkadaşı arıyosun? Yazı çok uzun, üstünden şöyle bi geçtim ama bulamadım bu bilgiyi.
Aklımda bulunsun. Arada bi çıkıyo tipler, bildiğin ev var mı felan diyolar bana ![]()
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
Ben de ev arkadaşı arıyorum ama benim ev arkadaşı aramam bazı özel nedenlerden kaynaklanıyor(Bülent İnce bunun nedenlerini gayet iyi biliyor, sorabilirsiniz).Fatih'te oturuyorum, evim İstanbul üniversitesine yaya olarak 25 dk mesafede...O sebeple eğer tanıdığınız bayan varsa bir zahmet iletiverin.Çok acil, Şubat ayına kadar halletmeliyim bu konuyu...
"bekar bayan aranıyor" filmini izleyenler bilirler...aslında biraz tedirginim ama size güveniyorum ) |
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Ev arkadaşı arıyorum :o)
Merhaba arkadaşım eğer mesajında ciddiysen seninle iyi anlaşabiliriz MSN adresim msn@sahintoprak.com ekle lütfen..
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Ev arkadaşı arıyorum :o)
Alıntı: