Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Ev arkadaşı arıyorum :o)

Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 25.10.2002   #1 (permalink)
supersonic

Yer: Istanbul
Ev arkadaşı arıyorum :o)

Çevremdeki tüm arkadaşlarım ya evli, ya ailesi ile yaşıyor...

Şöyle kafama uygun, beraber oturup iki laf konuşabileceğimiz, zevkleri bana benzeyen, anlaşabileceğim bir insan arıyorum.

Evvet Hadi bakalım, detaylarım aşağıda. Yazın bana.

Kendinizi anlatın:
NICKNAME: SUPERSONIC
I LIKE: GRAPHIC ARTS, COMPUTERS, SOFTWARES, STOCKS, BOOKS, JAZZ MUSIC, SOUTH PARK, FRIENDS, SLEEPING & DREAMING
FAVORITE COLOR: YELLOW
FAVORITE SONG: EVERCLEAR - WONDERFUL

Aradığınız arkadaşı anlatın:
DERLİ TOPLU YAŞAMAYI BİLEN, İŞKOLİK, BİLİŞİM, İNTERNET VEYA reklam SEKTÖRLERİNDE ÇALIŞAN, İŞİNDE BAŞARILI, YALNIZ YAŞAMAYA ALIŞKIN, MİSAFİRİ AZ VE KİRAYI PAYLAŞMAK SURETİYLE MAAŞINDAN DAHA İYİ FAYDALANMAK İSTEYEN EV ARKADAŞI ARIYORUM!

Genel Bilgiler
Cinsiyet Erkek
Doğum tarihiniz 1980
Yaşadığınız yer İstanbul-Avrupa
Mesleğiniz bilgisayar - Bilişim
Bildiğiniz dil(ler) İngilizce, Fransızca

En sevdiğiniz kitap türleri Akademik, Anı, Çizgiroman, Felsefe, Mitoloji, Mizah, Polisiye, Politika, Roman-Öykü, Şiir, Tarih
Ne zaman kitap okusunuz İşe gidip gelirken

En sevdiğiniz gazete(ler) ve dergi(ler) Atlas, Bilim-Teknik, Byte, Chip, Dünya, FHM, Hürriyet, Leman, Lemanyak, Milliyet, Para, PC Magazine, Sabah

En sevdiğiniz müzik türleri Alternatif, Blues, Caz, Klasik Batı müziği, Pop, Rap, Rock

İlk aldığınız album MICHAEL JACKSON-BAD

En sevdiğiniz filmler DIE HARD

En sevdiğiniz sinema oyuncuları BRUCE WILLIS, SANDRA BULLOCK

TV izleme alışkanlığınız Sevmem ama seyrederim

Sevdiğiniz program türleri Belgesel, Film, Haber, Müzik, Spor, Yabancı dizi, Yerli dizi

En keyifle izlediğiniz program SOUTH PARK VE ÇOCUKLAR DUYMASIN. FRIENDS bi de...

En sevdiğiniz ressam(lar) PICASSO, MONET, DALI

İlgilendiğiniz doğa bilimleri Astronomi, Coğrafya, Jeofizik, Jeoloji

İlgilendiğiniz sosyal bilimler Antropoloji, Ekonomi, Felsefe, Siyaset Bilimi, Sosyal antropoloji, Sosyal psikoloji, Sosyoloji, Psikoloji, Tarih

Aradığınız arkadaşı nasıl tanımlarsınız Sorumlu, Açık Görüşlü, Kariyer Sahibi, Kibar, Zeki, Yaratıcı

İnsanın sahip olması gereken en önemli özellik ZEKA SANIRIM

En sevdiğiniz mevsim Kış

Bir araba olsaydınız ne olurdunuz Spor ve hızlı

Bir milyon dolarınız olsa ne yapardınız BORSANIN DURUMUNA BAĞLI YATIRIM YAPARDIM YANİ

5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz GÖREMİYORUM ŞİMDİDEN

Emekliliğinizde nerede olmak isterdiniz Turistik bir merkezde

Sigara alışkanlıklarınız İçmem

İçki alışkanlıklarınız Arada Bir

Yemek alışkanlıklarınız Kırmızı ete düşkün

Aylık geliriniz $500-$1000

Hayatınızın ne kadarı işte geçiriyor Neredeyse hep çalışıyorum

En iyi yaptığınız yemekler Hiçbir yemek

Sevdiğiniz sporlar Atletizm, Futbol, Motor sporları

İnternet'e bağlanma sıklığınız Tüm vaktim İnternette geçiyor

Medeni durumunuz Bekar/Hiç evlenmemiş

Göz renginiz Kahverengi

Saç renginiz Siyah

Vücut yapınız Şişman

Kilonuz 91

Boyunuz 170

Gözlük takıyor musunuz? Takmıyorum

En sevdiği kıyafetleriniz Eşofmanlarım

Arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlar Romantik , Esprili , Açık görüşlü, Biraz sinirli , Heyecanlı , Mükemmel bir sırdaş , Evcimen , Sıcak ve arkadaş canlısı, Düşünceli

Mesaj supersonic tarafından 26.10.2002 (08:52) yeniden düzenlendi..
supersonic şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 25.10.2002   #2 (permalink)
ilhamiyucel

ilhamiyucel's Avatar

Yer: istanbul
Görsel: 92
Sen ciddi misin?
Yok yok olamazsın...
Yoksa!?..
ilhamiyucel şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 25.10.2002   #3 (permalink)
doubt

doubt's Avatar

Yer: Moskova
Görsel: 101
Bu başlığı ne için açtığını merak ettim.
Siberalem.com'daki infonu direk buraya paste etmişsin.
Oradan iş çıkmadı sanırım.
Old 25.10.2002   #4 (permalink)
supersonic

Neden ciddi olmayacak mışım?

Bu forumda bildiğim kadarıyla internet sektöründen insanlar ağırlıklı. Dolayısıyla da kafama uygun birini bulabilirim diye düşünüyorum.

EVET EVET. ÇOK CİDDİYİM!
Old 25.10.2002   #5 (permalink)
supersonic

Alıntı:
Gönderen: bülent ince
Bu başlığı ne için açtığını merak ettim.
Siberalem.com'daki infonu direk buraya paste etmişsin.
Oradan iş çıkmadı sanırım.
evet. siberalem sucks.
arkadaş arıyorum. mm evet... erkek arayan erkek... hmm.

Sonuç sayfası: Gay paradise.
2-3 tane var onlarda karşıda falan... Olmuyor yani...
Old 25.10.2002   #6 (permalink)
Enokesk

Enokesk's Avatar

Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
Alıntı:
Gönderen: umutgultekin
evet. siberalem sucks.
arkadaş arıyorum. mm evet... erkek arayan erkek... hmm.

Sonuç sayfası: Gay paradise.
2-3 tane var onlarda karşıda falan... Olmuyor yani...
hoppalla...
ehehe zoque'nun yeni konularından bi tanesi bu olmalı heheheh ... "ev arkadaşı arıyorum "
muhahaha
Old 25.10.2002   #7 (permalink)
evrenkent

evrenkent's Avatar

Yer: İstanbul, TR
Görsel: 3
abi sen ciddi olamazsın... Bunları anlatmaya ne kalbim yazmaya da ne klavyem dayanır.....

Beni süreç içinde tanı Yakın olmak için uzak dur
Old 25.10.2002   #8 (permalink)
supersonic

YA CİDDİYE ALMAYAN MESAJ YAZMASIN. ZORLAYAN MI VAR SİZİ?

BEN EV ARKADAŞI ARIYORUM VE BULAMIYORUM KAFAMA GÖRE BİRİNİ. BU FORUMDAKİ İNSALARIN MESLEK, YAŞ VE İLGİ ALANLARI OLARAK BANA YAKIN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM VE YAZDIM. NEDİR BU KADAR GARİP OLAN ANLAYAMIYORUM DOĞRUSU...

CEVAP YAZMAYA ZORUNLU DEĞİLSİNİZ.

EĞER İSTANBULUN MASRAFLARI AĞIR GELİYORSA VE ZEVKLERİ SİZE YAKIN BİRİYLE İYİ BİR ARKADAŞLIK KURMAK İSTİYORSANIZ VE EV ARKADAŞI OLMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ CEVAP GÖNDERİN. BOŞA ZIRVALAMAYALIM BURADA. HA?
Old 25.10.2002   #9 (permalink)
Enokesk

Enokesk's Avatar

Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
sakin...
Old 25.10.2002   #10 (permalink)
doubt

doubt's Avatar

Yer: Moskova
Görsel: 101
görünüşe göre pek sakin değilsin. çabuk sinirleniyorsun. ev arkadaşı bulsan dahi çabuk kaybedersin gibi.
neyse kolay gelsin.
zor tabi bu devirde rahatlıkla anlaşabileceğin insanları bulabilmek.
Yanıt

Etiketler
ariyorum , arkadasi

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 04:31.