Zoque.Forum
»
Ev arkadaşı arıyorum :o)
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Ev arkadaşı arıyorum :o)
Çevremdeki tüm arkadaşlarım ya evli, ya ailesi ile yaşıyor...
Şöyle kafama uygun, beraber oturup iki laf konuşabileceğimiz, zevkleri bana benzeyen, anlaşabileceğim bir insan arıyorum. Evvet Hadi bakalım, detaylarım aşağıda. Yazın bana.Kendinizi anlatın: NICKNAME: SUPERSONIC I LIKE: GRAPHIC ARTS, COMPUTERS, SOFTWARES, STOCKS, BOOKS, JAZZ MUSIC, SOUTH PARK, FRIENDS, SLEEPING & DREAMING FAVORITE COLOR: YELLOW FAVORITE SONG: EVERCLEAR - WONDERFUL Aradığınız arkadaşı anlatın: DERLİ TOPLU YAŞAMAYI BİLEN, İŞKOLİK, BİLİŞİM, İNTERNET VEYA reklam SEKTÖRLERİNDE ÇALIŞAN, İŞİNDE BAŞARILI, YALNIZ YAŞAMAYA ALIŞKIN, MİSAFİRİ AZ VE KİRAYI PAYLAŞMAK SURETİYLE MAAŞINDAN DAHA İYİ FAYDALANMAK İSTEYEN EV ARKADAŞI ARIYORUM! Genel Bilgiler Cinsiyet Erkek Doğum tarihiniz 1980 Yaşadığınız yer İstanbul-Avrupa Mesleğiniz bilgisayar - Bilişim Bildiğiniz dil(ler) İngilizce, Fransızca En sevdiğiniz kitap türleri Akademik, Anı, Çizgiroman, Felsefe, Mitoloji, Mizah, Polisiye, Politika, Roman-Öykü, Şiir, Tarih Ne zaman kitap okusunuz İşe gidip gelirken En sevdiğiniz gazete(ler) ve dergi(ler) Atlas, Bilim-Teknik, Byte, Chip, Dünya, FHM, Hürriyet, Leman, Lemanyak, Milliyet, Para, PC Magazine, Sabah En sevdiğiniz müzik türleri Alternatif, Blues, Caz, Klasik Batı müziği, Pop, Rap, Rock İlk aldığınız album MICHAEL JACKSON-BAD En sevdiğiniz filmler DIE HARD En sevdiğiniz sinema oyuncuları BRUCE WILLIS, SANDRA BULLOCK TV izleme alışkanlığınız Sevmem ama seyrederim Sevdiğiniz program türleri Belgesel, Film, Haber, Müzik, Spor, Yabancı dizi, Yerli dizi En keyifle izlediğiniz program SOUTH PARK VE ÇOCUKLAR DUYMASIN. FRIENDS bi de... En sevdiğiniz ressam(lar) PICASSO, MONET, DALI İlgilendiğiniz doğa bilimleri Astronomi, Coğrafya, Jeofizik, Jeoloji İlgilendiğiniz sosyal bilimler Antropoloji, Ekonomi, Felsefe, Siyaset Bilimi, Sosyal antropoloji, Sosyal psikoloji, Sosyoloji, Psikoloji, Tarih Aradığınız arkadaşı nasıl tanımlarsınız Sorumlu, Açık Görüşlü, Kariyer Sahibi, Kibar, Zeki, Yaratıcı İnsanın sahip olması gereken en önemli özellik ZEKA SANIRIM En sevdiğiniz mevsim Kış Bir araba olsaydınız ne olurdunuz Spor ve hızlı Bir milyon dolarınız olsa ne yapardınız BORSANIN DURUMUNA BAĞLI YATIRIM YAPARDIM YANİ 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz GÖREMİYORUM ŞİMDİDEN Emekliliğinizde nerede olmak isterdiniz Turistik bir merkezde Sigara alışkanlıklarınız İçmem İçki alışkanlıklarınız Arada Bir Yemek alışkanlıklarınız Kırmızı ete düşkün Aylık geliriniz $500-$1000 Hayatınızın ne kadarı işte geçiriyor Neredeyse hep çalışıyorum En iyi yaptığınız yemekler Hiçbir yemek Sevdiğiniz sporlar Atletizm, Futbol, Motor sporları İnternet'e bağlanma sıklığınız Tüm vaktim İnternette geçiyor Medeni durumunuz Bekar/Hiç evlenmemiş Göz renginiz Kahverengi Saç renginiz Siyah Vücut yapınız Şişman Kilonuz 91 Boyunuz 170 Gözlük takıyor musunuz? Takmıyorum En sevdiği kıyafetleriniz Eşofmanlarım Arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlar Romantik , Esprili , Açık görüşlü, Biraz sinirli , Heyecanlı , Mükemmel bir sırdaş , Evcimen , Sıcak ve arkadaş canlısı, Düşünceli Mesaj supersonic tarafından 26.10.2002 (08:52) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Bu başlığı ne için açtığını merak ettim.
Siberalem.com'daki infonu direk buraya paste etmişsin. Oradan iş çıkmadı sanırım.
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
arkadaş arıyorum. mm evet... erkek arayan erkek... hmm. Sonuç sayfası: Gay paradise. 2-3 tane var onlarda karşıda falan... Olmuyor yani... |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
Alıntı:
ehehe zoque'nun yeni konularından bi tanesi bu olmalı heheheh ... "ev arkadaşı arıyorum " ![]() muhahaha
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
YA CİDDİYE ALMAYAN MESAJ YAZMASIN. ZORLAYAN MI VAR SİZİ?
BEN EV ARKADAŞI ARIYORUM VE BULAMIYORUM KAFAMA GÖRE BİRİNİ. BU FORUMDAKİ İNSALARIN MESLEK, YAŞ VE İLGİ ALANLARI OLARAK BANA YAKIN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM VE YAZDIM. NEDİR BU KADAR GARİP OLAN ANLAYAMIYORUM DOĞRUSU... CEVAP YAZMAYA ZORUNLU DEĞİLSİNİZ. EĞER İSTANBULUN MASRAFLARI AĞIR GELİYORSA VE ZEVKLERİ SİZE YAKIN BİRİYLE İYİ BİR ARKADAŞLIK KURMAK İSTİYORSANIZ VE EV ARKADAŞI OLMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ CEVAP GÖNDERİN. BOŞA ZIRVALAMAYALIM BURADA. HA? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
görünüşe göre pek sakin değilsin. çabuk sinirleniyorsun. ev arkadaşı bulsan dahi çabuk kaybedersin gibi.
neyse kolay gelsin. zor tabi bu devirde rahatlıkla anlaşabileceğin insanları bulabilmek.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!